מבזקים
ראשוני: כל היציאות מהעיר אילת סגורות – עד להודעה חדשה גוש דן: פגיעה במבנה מגורים בעקבות מטח טילים אכיפה בתל אביב: 32 כלים חשמליים הוחרמו וניתנו עשרות דוחות באר שבע: כך מתכוננים בסורוקה לאירועי חומרים מסוכנים מפגש מיוחד בקפלן: כלבת שירות פגשה את התינוקת אחרי הלידה בית שמש: משלחת שגרירי אירופה סיירה באתר ההרס באר שבע להורים: אין פעילות בצהרונים – אין תשלום “המחירים כבדים אך ננצח”: הרצוג בזירת הפגיעה ברמת גן ויכוח שהסלים לאלימות: כתב אישום נגד תושבת אילת ראשון לציון: אזהרת חצבת אחרי שני מקרים בבית החולים שמיר תוכנית 'גדות הנחל אשדוד' המקודמת ע"י רשות מקרקעי ישראל  בשיתוף  עם עיריית אשדוד  אושרה להפקדה בותמ"ל ונדליזם במקלטים הוביל למהלך קהילתי: הורי כפר סבא התגייסו בשורה להורי גבעת שמואל: הקפאת תשלומי המעונות והצהרונים לחודש אפריל “עיר מקלט בלי רופאים”: הדיון בכנסת חשף את מצב הבריאות באילת אחרי נפילת פצצת המצרר: ביסמוט בביקור הזדהות באור יהודה אין פעילות – אין חיוב: כך פועלת המועצה בגן יבנה בתקופת החירום כך גבעת שמואל מחזיקה את העורף: שמרטפייה לילדי עובדים חיוניים גל פריצות בקריית מלאכי פוענח: קטין נעצר בחשד ל – 29 מקרים אין פעילות – יש החזר: ראש העין מודיעה על החזרים מלאים להורים בשורה לבעלי העסקים בראשון לציון: פטור מאגרת כיסאות ושולחנות

יהודה ושומרון: אריאל פותחת בהליך להחלפת 'תנופה' בעקבות כשלים מתמשכים בתחבורה הציבורית

העירייה פנתה למשרד התחבורה ולרשות לתחבורה ציבורית; ראש העיר: “תחבורה ציבורית היא מוצר בסיסי”

בעקבות כשלים מתמשכים עיריית אריאל מחליפה את חברת "תנופה" – מפעילת התחבורה הציבורית בעיר, עיריית אריאל מודיעה כי החל תהליך החלפת מפעילת התחבורה הציבורית באריאל "תנופה", ראש העיר, יאיר שטבון: " תחבורה ציבורית היא לא מותרות אלא מוצר בסיסי, מי שלא יודע לספק אותו – שיפנה את מקומו. אנו מחוייבים לשנות את המציאות."

בפוסט שנשלח לתושבים הודיעה העירייה כי לאור הבעיות החמורות של חברת תנופה מהתקופה האחרונה, העירייה פנתה למשרד התחבורה ולרשות לתחבורה ציבורית כדי להחליפה.

"תושבים יקרים, התלונות הקשות המגיעות אלינו בנוגע לתפקוד חברת "תנופה" מחייבות אותנו לחדד את תמונת המצב ולהבהיר לאן פנינו מועדות.

ראשית, חשוב לבצע הבחנה ברורה: השינויים שנכנסו לתוקף ב-09.01 הם צעד אסטרטגי נחוץ, שמגיע ברקע לצמיחת העיר, ונועד בין היתר: לחבר את שכונת אבני חן למוקדי עניין בעיר, לייעל את מסלולי הקווים הבינעירוניים, ולהגדיל את התדירות והשירות. כפי שסוכם עם משרד התחבורה, החודשים הקרובים הם חודשי הרצה בהם אנו אוספים את הבקשות שלכם, ונותנים מענה לטיפול בפערים שעולים.

לצד השינוי, המציאות בשטח בשבוע האחרון נובעת מסיבה אחרת לחלוטין: אנו עדים לכשל תפעולי מערכתי בחברת "תנופה", שאינו קשור לשינוי במסלולים החדשים.
החברה מצויה במשבר פנימי עמוק, והנושא נמצא בטיפול בדרגים הגבוהים ביותר כולל על שולחנה של שרת התחבורה ח"כ מירי רגב.

לאור הפגיעה המתמשכת, בכוונתנו לדרוש פעולה מיידית ממשרד התחבורה: עיריית אריאל דורשת את החלפת מפעילת התחבורה הציבורית באופן מיידי.

חשוב להדגיש: העירייה אינה המפעילה הישירה של קווי האוטובוס, ולצד זאת, אנו רואים בנושא חלק בלתי נפרד מאיכות החיים שלכם. לא נסתתר מאחורי הגדרות של סמכות או בירוקרטיה, המצוקה שלכם היא המשימה שלנו, ונהפוך כל אבן כדי להחזיר את השירות למסלולו."

ראש העיר, יאיר שטבון: "תחבורה ציבורית היא לא מותרות אלא מוצר בסיסי ואנו מחוייבים לשנות את המציאות, אנו נהפוך כל אבן כדי לעצור את ההתקשרות מול חברת תנופה שפוגעת קשות באריאל בירת השומרון בפרט ובהתיישבות כולה."


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית אריאל

דילוג לתוכן