מבזקים
לקראת הסלמה? צה"ל מתגבר כוחות באופן נרחב בגזרת הצפון דרמה בירושלים: חובשי "איחוד הצלה" הצילו את חייו של בן 3 הושלם מבצע "לביאות המפרץ": מאות ישראלים חולצו מאיחוד האמירויות טרגדיה בבאר שבע: אישה בת 36 אותרה ללא רוח חיים בביתה מבצע "שאגת הארי": עשרות מיגוניות חדשות הוצבו ברחבי לוד התראה מטאורולוגית בישראל "חיים שנגדעו ברגע אחד": נס ציונה נפרדת מגאיה אורן ז"ל, תלמידת התיכון שנהרגה ברחובות לא יתקיימו לימודים ברמת גן בשבוע הבא ראש עיריית גבעת שמואל,יוסי ברודני, לתושבים: "אל תתנו לשגרה להטעות אתכם – המלחמה עדיין כאן" שר החינוך להורי התלמידים: "ביטחון ילדינו מעל הכל – מרבית מוסדות החינוך יישארו סגורים" מערכת החינוך ביבנה לא תיפתח ביום ראשון: הלמידה מרחוק תימשך השר אלי כהן בביקור בחמ"ל באשקלון: "צריכים עורף חזק" תחת מתקפת טילים מאיראן: יירוטים בשמי הדרום והשפלה, פצועה בדרך לממ"ד וגם: פגיעה ישירה בכברי ראש עיריית אשדוד: "לא נאפשר פתיחה של מערכת החינוך עד לשקט ביטחוני מלא" תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים"

יהודה ושומרון: סכסוך כביש בבית"ר עילית הסתיים באלימות – נהג אוטובוס הותקף ואושפז

החשוד נעצר, שוחרר בהחלטת בית משפט – והמשטרה הגישה ערר על חומרת התקיפה

סכסוך בכביש על השימוש בדרך בין נהגי רכב ואוטובוס ביישוב ביתר עילית, הוביל לתקיפה שהותירה חבלות בפניו של נהג האוטובוס ומעצרו אמש של החשוד בתקיפה.

ביום חמישי האחרון, התקבל דיווח על תקיפת נהג אוטובוס ציבורי ביישוב בביתר עילית אשר הובילה לפציעתו, וכתוצאה מכך לאשפוזו בשל חבלות בפניו, לרבות נזק לשיניו של הקורבן.

בפעילות מאומצת של מחלק מודיעין ובילוש תחנת עציון שבמרחב יהודה, נודעה זהות החשוד במעשה- תושב היישוב בשנות ה-20 לחייו, שאותר אתמול בשעות הבוקר והועבר לחקירה בתחנת עציון של המשטרה.

במסגרת חקירת המקרה, מתוכה עלה כי מדובר במקרה חמור שנסוב על השימוש בדרך ובשל חומרת המעשה, הובא החשוד בפני בימ"ש שלום ירושלים שבתום דיון בעניינו של החשוד, הורה כי יש לשחררו שעות ספורות לאחר מכן. יחד עם זאת, סברו חוקרי המשטרה כי מדובר בהחלטה שאינה עולה בקנה אחד עם מקרה האלימות שארע, ועל כן הוחלט על הגשת ערר.

בתום דיון ערר בבימ"ש מחוזי שנערך אמש בשעות אחה"צ, ולאחר שהוצגו בפני בימ"ש זה טענות הצדדים, הציב כבוד השופט בדין לחשוד את חופש הבחירה- מעצר בית בן 5 ימים או אפשרות חזרה לשירות המילואים בו שוהה בעת הזאת, בצפון הארץ, ואפשרות זאת נבחרה על ידי החשוד.

יחד עם זאת, חקירת המשטרה אודות מקרה אלימות זו, נמשכת במטרה להגיע לחקר האמת, במטרה למצות את הדין בהתאם.

אנו רואים בחומרה כל מקרה אלימות בכלל, וכנגד עובדי ציבור בפרט, ונפעל לחקירת המקרים עד תום במטרה להגביר את תחושת הביטחון בקרב הציבור כולו.


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן