מבזקים
ליל אש ואז הפסקת אש: הדרמה בליל חג שני של פסח גבר בן 42 נרצח בלוד – המשטרה עצרה שלושה חשודים, תושבי רמלה שני קצינים בצה"ל ואזרח ישראלי יואשמו בהברחת סחורות לעזה ירי סמוך לקונסוליה הישראלית באיסטנבול: הרוגים ופצועים, החשודים נעצרו רמלה חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ראשון, בהמשך קפסולות ולמידה היברידית תיעוד: שברי יירוט פגעו סמוך למסגד בלוד מימונה עד הבית: פתח תקווה חוגגת עם משאיות מופלטות ברחבי העיר כפר סבא חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ייפתח – שאר התלמידים בזום מרדף בלב תל אביב: שני קטינים נעצרו עם אקדח טעון וציוד מיגון ללא קהל ובהקלטה מראש: אירועי יום הזיכרון לשואה ביד ושם יתנהלו תחת מגבלות ביטחוניות חשד: צעיר דקר את אחיו והרג שני כבשים באום בטין – נעצר לאחר מצוד משטרתי אתר בנייה בערערה בנגב נסגר ל-30 יום: 5 שוהים בלתי חוקיים נתפסו במקום דרמה ברחוב יטבתה באשקלון – שני לכודים חולצו מתוך דירה בוערת מסתערבי מג״ב עצרו בשכם 4 מבוקשים החשודים בייצור מטעני חבלה אשדוד נערכת למימונה בצל ההסלמה: איסור על מנגלים בפארקים וחזרה מדורגת ללימודים אשקלון: הלימודים ימשיכו מרחוק; בחינת חזרה הדרגתית רק מיום ראשון המסורת נמשכת גם השנה: קטי אלבז תקיים את חגיגת המימונה לעילוי נשמת אחיה נועם ז"ל גבעת שמואל נערכת לחג: מימונה ולימודים תחת מגבלות אילת דוחה את החזרה לבתי הספר: הלימודים יימשכו מהבית ראש העין: יום העצמאות נדחה, טקסי יום השואה והזיכרון יעברו לרשת
  • אשדוד

יהודית ביטון: "החינוך באשדוד הוא משאב אסטרטגי"

הישג חסר תקדים: 12 בתי ספר תיכוניים בעיר נבחרו על ידי משרד החינוך כבתי ספר מצטיינים וזכו במענק כספי. מדובר בזינוק של פי ארבעה במספר המוסדות הזוכים לעומת השנה הקודמת.
  • אשדוד

הישג חסר תקדים: 12 בתי ספר תיכוניים בעיר נבחרו על ידי משרד החינוך כבתי ספר מצטיינים וזכו במענק כספי. מדובר בזינוק של פי ארבעה במספר המוסדות הזוכים לעומת השנה הקודמת.

ראש העיר, ד"ר יחיאל לסרי, הביע גאווה בהישג ואמר: "הזינוק המרשים מהווה גאווה עצומה למערכת החינוך באשדוד. הוא מעיד על עבודה מסורה של מנהלים, מורים, תלמידים והורים, כולם שותפים למסע חינוכי שמחבר מצוינות לימודית עם ערכים חברתיים וקהילתיים."

מנהלת מנהל החינוך, יהודית ביטון, שיבחה את הצוותים החינוכיים: "זו עלייה דרמטית שמחדדת את היותה של מערכת החינוך באשדוד מצוינת. השותפות עם ההורים היא מרכיב קריטי ביצירת אקלים חינוכי מיטבי. החינוך בעיר הוא משאב אסטרטגי, ואנו נמשיך לעמוד לצד התלמידים כדי שיוכלו להגשים את עצמם."

רשימת התיכונים המכובדת כוללת מגוון רחב של מוסדות: מקיף א', מקיף ג', מקיף ד', מקיף ה', מקיף ו', מקיף ז', מקיף ח', מקיף ט', מקיף אמית י', אולפנה עלמא ע״ש הרב שאולי, ישיבת תיכונית אמית יגל ומדרשת אמית שחריב.

אשדוד

ההצטיינות הוענקה על בסיס קריטריונים לימודיים, חברתיים וערכיים, ובהם שיעור הזכאות לבגרות איכותית, שיעור הגיוס לצה"ל ושירות לאומי, שילוב תלמידי חינוך מיוחד ומניעת נשירה. כהוקרה על עבודתם, עובדי ההוראה בבתי הספר הזוכים יקבלו מענקים כספיים בסך של אלפי שקלים.


◼️ חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

צילום: שמואל דוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן