מבזקים
זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי

יהוד מונוסון: אזעקה נשמעה, המשחק במגרש נמשך

בעירייה מזהירים אחרי אירוע במתחם השמחה: חלק מהשחקנים לא הפסיקו לשחק ולא נכנסו למיגון

אירוע חריג התרחש ביום שישי האחרון ביהוד־מונוסון, כאשר אזעקה נשמעה בעיר בשעה 19:31 – אך במגרש הכדורגל במתחם השמחה חלק מהנוכחים בחרו להמשיך במשחק ולא להיכנס למרחב מוגן.

על פי הודעת העירייה, אף אחד מהגברים ששיחקו במגרש לא הפסיק את המשחק כדי להתמגן בזמן האזעקה. בעירייה ציינו כי מדובר בהתנהלות מסוכנת במיוחד, שכן התרעות פיקוד העורף נועדו להציל חיים ויש לפעול לפיהן באופן מיידי.
עוד צוין כי אחד השחקנים הגיע למגרש יחד עם אישה בכיסא גלגלים, השאיר אותה מחוץ למגרש ונכנס לשחק – התנהלות שהוגדרה בעירייה כמדאיגה במיוחד.
בעקבות המקרה קראו בעירייה לתושבים להקפיד על הנחיות ההתגוננות ולשמש דוגמה לסובבים. “האזעקה היא בשבילך, בשביל המשפחה שלך ובשביל כל מי שנמצא סביבך”, נמסר בהודעה לתושבים.

בעירייה מזכירים כי בעת קבלת הנחיה מקדימה יש להישאר סמוך למרחב מוגן, וכאשר מתקבלת התרעה יש להיכנס אליו מיד בזמן ההתגוננות העומד לרשות התושבים.
עוד מודגש כי יש להישאר במרחב המוגן עד לקבלת הודעה רשמית על סיום האירוע באמצעות אפליקציית פיקוד העורף, אתר פיקוד העורף או ערוצי העדכון הרשמיים.
בעת הכניסה למקלט או למרחב מוגן יש לסגור ולנעול את דלת ההדף, שכן דלת שאינה נעולה עלולה להתעופף פנימה במקרה של הדף ולגרום לפגיעה בנמצאים במקום.
בנוסף מזהירים בעירייה כי במקרה שמזהים שברי יירוט או פריטי חימוש קטנים – אין לגעת בהם. יש להתרחק מהמקום ולדווח למוקד משטרת ישראל 100 או למוקד העירוני.

בעיריית יהוד־מונוסון הדגישו כי מוקד 106 העירוני עומד לרשות התושבים בכל שעות היממה לכל שאלה או דיווח.


◼️ חדשות יהוד מונוסון בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יהוד-מונוסון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יהוד מונוסון

לחצו כאן
דילוג לתוכן