בגן יבנה דואגים שאף ילד לא יישאר לבד – כך עולה מיוזמה חדשה אשר תושק בתחילת שנת הלימודים הקרובה. המועצה המקומית גן יבנה מקיימת פעילויות ויוזמות למען ילדים וילדות בעלי קושי חברתי בשיתוף פעולה עם לבנת עמר ושרונה אלישע לוי תושבות היישוב ומובילות המיזם "ים של חברים".

לאחרונה התקיימה פגישה בין ראש המועצה, דרור אהרון, ליוזמות הפרויקט לבנת עמר ושרונה אלישע לוי ובהשתתפות מנהלת אגף החינוך – איילת טייטלבוים וגורמים נוספים. בפגישה שיבח ראש המועצה את היוזמה והוחלט על שיתוף פעולה שבין היתר, הוביל לקיומו של יום כיף בקאנטרי גן יבנה לילדים וילדות שלוקחים חלק בפרויקט, יחד עם מחלקת הנוער בהובלת ענת אסא ואורן רדעי, בני הנוער, מחלקת הספורט בהובלת מיכל שלומי ועליזה דניאל ומנהלת אגף החינוך כמובן.
בנוסף, צמיד יחולק לכל ילד עם תחילת שנת הלימודים. הצמיד בסימן "ים של חברים" על מנת שלא ירגיש בודד, כמו כן תבנה פעילות מקיפה בכל בתי הספר למניעת חרם חברתי: אמנה כיתתית, ספסל החברות, ערבי הורים ועוד.

"שמחתי להיפגש עם לבנת ושרונה, תושבות גן יבנה שכל כולן לב ענק ותרומה למען הזולת" אמר דרור אהרון לחדשות 08. "המועצה רואה בנושא חשיבות גבוהה. שמחתי להגיע לפעילות שיזמנו יחד בקאנטרי גן יבנה, פעילות מרגשת ומיוחדת שנועדה לקרב בין ילדים וילדות, ליצור חברויות, לעודד קשרים ולהעצים את הילדים והילדות שלנו בגן יבנה וכפי שאמרו לי לבנת ושרונה "בגן יבנה אף ילד לא יישאר לבד…".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








