מבזקים
“הדור הזה מתעלה על כולם”: נאום הרצוג שסחף את הקהל כפר שמואל: הסוסים יצרו את המספר 78 במחווה מרגשת ליום העצמאות מטס חגיגי והצדעה ללוחמים: טקס המצטיינים נפתח בבית הנשיא על האש במטבח: השיטה שתפתיע אתכם ביום העצמאות אחרי הסגירות: אלה המקומות שכן פתוחים לטיולים ביום העצמאות יום העצמאות: קק"ל סוגרת יערות במרכז בעקבות חשש לנפלי טילים התינוקת הראשונה של עצמאות 78 נולדה באשדוד חגיגות העצמאות הסתיימו במיון: כ – 60 ילדים נפגעו מתרסיסי “שלג” היום: עלייה קלה בטמפרטורות, מזג אוויר נעים ברוב האזורים חוגגים עצמאות ברמלה: העירייה פרסה חביות ייעודיות לגחלים לשמירה על בטיחות החוגגים בפארקים לפני זמן קצר: רקטות שוגרו מארגון הטרור חיזבאללה חוגגים עצמאות 78 בגבעת שמואל: למרות האתגרים – העיר תלבש חג גבעת שמואל חוגגת עצמאות 78 בפארק רמון ובשכונות העיר אוהדי בית״ר ירושלים פקדו את קברי 120 הנופלים והניחו צעיפי הנצחה ראשון לציון: תינוקת בת חצי שנה חולצה בשלום מרכב אשדוד מתייחדת עם זכר הנופלים: טקס מרגש במקיף ז’ בהשתתפות משפחות שכולות ותלמידים נתניה: פעוט ננעל ברכב וחולץ בשלום בליבנו לעד: אלפים מיבנה התייחדו עם זכר הנופלים בטקס המרכזי בחלקה הצבאית אשדוד נערכת ליום העצמאות: אלפי תושבים צפויים לפארקים – והעירייה מגבירה היערכות וניקיון מצטיין הנשיא מאשקלון: קמ״א נ׳ הוכר כאחד ממצטייני יום העצמאות ה-78

יום חגיגי: תלמידי תיכון בן צבי בקריית אונו בלשכת הגיוס תל השומר

בוקר מיוחד ומרגש התקיים בלשכת הגיוס בתל השומר, כשמאות מתלמידי ותלמידות שכבת י"א של תיכון בן צבי מקריית אונו השתתפו ביוזמה הייחודית "צו בצוותא." מדובר ביום מרוכז שבו תלמידי השכבה עוברים יחד את הצו הראשון, בליווי חבריהם, מורי בית הספר וצוות חינוכי.

בוקר מיוחד ומרגש התקיים בלשכת הגיוס בתל השומר, כשמאות מתלמידי ותלמידות שכבת י"א של תיכון בן צבי מקריית אונו השתתפו ביוזמה הייחודית "צו בצוותא." מדובר ביום מרוכז שבו תלמידי השכבה עוברים יחד את הצו הראשון, בליווי חבריהם, מורי בית הספר וצוות חינוכי.

המיזם, שנערך בשיתוף פעולה בין בית הספר לצה"ל, נועד להקל על בני הנוער בתהליך המעבר לצו הראשון ולאפשר להם לעבור אותו בצורה מסודרת. יום שמעניק לתלמידים תחושת ביטחון ושייכות, כשמסביבם אנשים מוכרים ותומכים.

את התלמידים ליוותה ראש עיריית קריית אונו, מיכל רוזנשיין. התלמידים שיתפו את ראש העיר ברגשות המעורבים של ההתרגשות והחלומות לצד החששות הטבעיים. חלקם דיברו על שאיפותיהם להגיע ליחידות מיוחדות ולתפקידי פיקוד, ואחרות הדגישו את הרצון ללכת בדרכן של נשים פורצות דרך המשרתות כיום כלוחמות, טייסות ומפקדות.

רוזנשיין התייחסה לרגעים האישיים שחוותה במהלך הביקור ואמרה: "לעמוד בלשכת הגיוס לצד התלמידים המדהימים שלנו היה עבורי חוויה מרגשת. שוחחתי איתם ואיתן, ראיתי את הניצוץ בעיניים, את החלומות הגדולים ואת תחושת השליחות שהם נושאים איתם. אני זוכרת היטב את הרגע שבו קיבלו ילדיי  את הצו הראשון  – את הרגשות המעורבים של ההתרגשות, הגאווה, ובעיקר החששות. היום, כשאני רואה את הנוער הנפלא שלנו מתחיל את הדרך, אני מלאת ביטחון שהם יצליחו בגדול ויעצבו עתיד טוב יותר לכולנו. "

את ראש עיריית קריית אנו ליוו בביקור רס"ן אסתר נגוסה ראש מדור רשויות ובר כוכבא כהן האחראי מטעם תיכון בן צבי.

 

◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

 

צילום: עיריית קריית אונו

דילוג לתוכן