מבזקים
שריפה פרצה במסעדה באשדוד: כוחות החירום הוזעקו למקום עיריית ראש העין מזהירה מהחלקה בכבישים בעקבות הגשם הראשון טליה לנקרי נפרדת ממועצת גדרה עם בחירתה לכנסת אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד

יו"ר יש עתיד ח"כ יאיר לפיד יגיע במוצ"ש הקרוב למפגש עם תושבי רחובות במסגרת כנס סיכום קמפיין של רשימת "החינוך בראש" בראשות זהר בלום

יו"ר יש עתיד ח"כ יאיר לפיד יגיע במוצ"ש הקרוב למפגש עם תושבי רחובות במסגרת כנס סיכום קמפיין של רשימת "החינוך בראש" – יש עתיד בראשות זהר בלום

זהר בלום' סגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך ומאות מפעילי רשימת "החינוך בראש"- יש עתיד שבראשותו, נערכים בימים אלה לכנס מסכם של קמפיין הבחירות שבמסגרתו יארחו את יו"ר יש עתיד ח"כ יאיר לפיד למפגש תושבים. במוצ״ש הקרוב 27/10/18, בשעה 20:30 באולמי ״טופ דוראן״. קישור הרשמה לכנס. https://bit.ly/2yjWDMg – כנס זה הינו כנס מסכם וחותם את שרשרת האירועים והפעילויות של רשימת ״החינוך בראש״ בראשות זוהר בלום, איש החינוך ברחובות, אשר נערכו בתקופה האחרונה לקראת הבחירות המקומיות שיתקיימו יום שלישי ה- 30.10.

לקראת הכנס אמר זהר בלום: זהר בלום: "תושבים יקרים, הייתי יכול לספר לכם על כל העשייה שלנו בשנים האחרונות, על  ההישגים המדהימים בקנה מידה ארצי ועולמי, תקציבים שגייסנו לטובת כלל הציבור ברחובות, המבנים החדישים שהובלתי את בנייתם, התכנים ותכניות לימוד החדשניות ועוד ועוד.  כנראה שזה ייקח המון זמן, זמן שכנראה אין לכם.  אז אהיה קצר: הילדים שלנו לפני הכל. הבחירות לראשות העיר כבר הוכרעו אבל עתיד ילדות וילדי רחובות בידיים שלכם.

המאבק בבחירות הקרובות הוא על עתיד ילדינו וכאן אין מקום למשחקים או דילים פוליטיים. לא מפקידים או מפקירים את חינוך ילדינו בידי אנשי  בלתי מנוסים או סקטוריאלים. מאחוריי ניסיון של 13 שנים כמחזיק תיק החינוך בעיר. החינוך של ילדי רחובות הוא מפעל חיי. יש לי עוד המון תכניות. תנו לנו את הכח להמשיך ולעשות את החינוך הטוב בארץ. תיק החינוך בידיכם. עשו את הבחירה הנכונה והשאירו אותו בידיים אחראיות, מנוסות שרואות לפני הכל, את טובת הילדות והילדים מכל המגזרים.  עבורי  "החינוך בראש" היא לא רק סיסמא. היא דרך חיים".

במסגרת המפגש תוכלו ליהנות משיח פתוח לשמוע, להשמיע ולהשפיע. זהר בלום הוסיף ואמר: " אני קורא לתושבות ותושבי רחובות, בואו נרתם כולנו למען הדבר הכי חשוב לנו, מדינת ישראל, הדמוקרטיה שלה, הציונות, המסורת, הצעירים שלנו,  ובעיקר לחינוך – כי הכל מתחיל בחינוך ילדנו. הרשימה שבראשותי הציבה את החינוך בראש כדי להגשים את חזונה של רחובות כעיר המדע והתרבות".

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן