ילד כבן שנתיים נכווה הערב (ראשון) בביתו בירושלים לאחר שלכאורה שתה בטעות כוס עם נוזל נתרן הידרוקסידי (סודה קאוסטית).
פרופ' ג'פרי קשוק, רופא מתנדב באיחוד הצלה, והפראמדיק שוקי בקר מסרו: "נמסר לנו בזירה כי הילד שתה בטעות את הנוזל. הענקנו לו סיוע רפואי ראשוני ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ לבית החולים הדסה הר הצופים, כשמצבו בשלב זה מוגדר קשה".
באיחוד הצלה מדגישים את הצורך בנקיטת כללי זהירות והרחקת חומרים מסוכנים מהישג ידם של ילדים ופעוטות, כדי למנוע פציעות חמורות ואסונות מיותרים.
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








