מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

ירושלים – ויכוח על טוסט ב – 36 שקל נגמר באלימות: כתב אישום הוגש

שני תושבי מזרח העיר נאשמים בתקיפת עובד חנות בבית חנינא וגרימת חבלות

היום, יחידת התביעות המשטרתית של מחוז ירושלים הגישה כתב אישום בבית המשפט נגד תושב מזרח ירושלים, בגין תקיפה אלימה וגרימת חבלה של ממש לעובד בחנות לממכר מזון בשכונת בית חנינא בירושלים, זאת בעקבות חקירה שנוהלה בחודשים האחרונים בתחנת שפט במחוז ירושלים.

על פי כתב האישום, לפני מספר חודשים בשעות הלילה המאוחרות, נכנס הנאשם יחד עם אחיו ואנשים נוספים לחנות סופרמרקט בשכונת בית חנינא, בה עבד באותה העת המתלונן. במהלך שהותם במקום, נטל אחד החשודים כריך מסוג טוסט, משקאות ומאפים, ובעת שנדרש לשלם עבורם, התגלע ביניהם עימות מילולי סביב התשלום, שעמד על סך 36 שקלים בלבד.

מכתב האישום עלה כי במהלך העימות החל אחיו של הנאשם להתלהם, לקלל ולאיים על המתלונן ובני משפחתו. ניסיונות של הנאשם ואחרים להרגיע את הרוחות ולהוציא את האח מהחנות לא צלחו. בשלב זה, נטל הנאשם את הכריך מדלפק החנות והעבירו לאחיו, אשר השליכו בעוצמה לעבר פניו של המתלונן ופגע בו.

בהמשך, ובזמן שהעימות הסלים, ניסו הנוכחים להרחיק את האח מהחנות, אך הוא שב ונכנס פנימה, נטל חפצים שונים מדלפק החנות והשליכם לעבר ראשו וגופו של המתלונן. בשלב זה, אחז הנאשם בחולצתו של המתלונן, משך אותו מעבר לדלפק החנות והחל להכותו מספר פעמים בידיו. המתלונן ניסה להתגונן, אולם הנאשם המשיך ותקף אותו באלימות. במקביל, הצטרף אחיו של הנאשם לתקיפה, השליך חפצים לעבר המתלונן והכה אותו אף הוא.

בהמשך, נטלו השניים קופסאות מסטיקים מהחנות והשליכו אותן בעוצמה לעבר המתלונן. כתוצאה מהתקיפה האלימה, נגרמו למתלונן חבלות של ממש והוא נזקק לטיפול רפואי.

בעקבות הדיווח על המקרה, פתחו שוטרי תחנת שפט בחקירה, אספו עדויות וממצאים, ומהחקירה עלה כי בין הנאשם למתלונן קיימת היכרות מוקדמת, בעקבות מקרה אלים דומה שאירע כשנה קודם לכן.

בהמשך, הוצא נגד הנאשם צו מעצר. בעת הגעת השוטרים לבצע את מעצרו, ניסה הנאשם להימלט, אולם נתפס ונעצר על ידי השוטרים. הנאשם הובא לחקירה בתחנת המשטרה, נכלא ומעצרו הוארך מעת לעת על ידי בית המשפט. היום, כאמור, הוגש נגדו כתב אישום על ידי יחידת התביעות המשטרתית של מחוז ירושלים בגין עבירות של תקיפה וגרימת חבלה של ממש על ידי שניים או יותר, וכן היזק לרכוש במזיד. נגד אחיו של הנאשם, כבר הוגש כתב אישום לפני מספר חודשים.

משטרת ישראל רואה בחומרה רבה כל מקרה של אלימות באשר הוא, ותמשיך לפעול בנחישות ובאפס סובלנות נגד פורעי חוק. אלימות, איומים וסחיטה גם כאשר מדובר בוויכוח על סכום פעוט, הם חציית קו אדום, והמשטרה תפעל למצות את הדין עם כל מי שיפגע בשלומו ובביטחונו של הציבור.

 


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן