מבזקים
אזהרה דחופה: חשש מכלבת באזור חוף דוגה – 10 בני אדם נחשפו וקיבלו טיפול מונע ילד בן 4 נמשה מהמים סמוך לחוף דלילה באשקלון ופונה במצב אנוש אירוע אלימות קשה ברחוב הרצל ברמלה: צעיר בן 22 נדקר ופונה במצב קשה גבר נדקר בבאר שבע במהלך הלילה ופונה לסורוקה במצב בינוני המטען כבר הוצמד לרכב: כך נמנעה פגיעה פלילית חמורה באשדוד נתב"ג בדרך לשדרוג משמעותי: מלון חדש יוקם בצמוד לטרמינל 3 חבריו דאגו אחרי שלא ענה: גבר כבן 60 אותר ללא רוח חיים בדירה בבת ים בין הביטחון לפיתוח העירוני: ראש עיריית רמלה נפגש עם ראש הממשלה בן 15 מרמלה נמלט מהשוטרים כשברשותו אקדח – ונעצר בתום מרדף בג'וואריש בגיל 17 הוא נלחם בנאצים, בגיל 98 רחובות עדיין זוכרת את אברהם גרינזייד ז"ל אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית

ירושלים: 19 שנות מאסר למי שהכה למוות אדם חולה

הורשע בהמתה באדישות: הותיר את הקורבן מדמם בלי להזעיק

בית המשפט המחוזי בירושלים גזר 19 שנות מאסר בפועל על ואאל קרש, שהורשע בעבירת המתה באדישות לאחר שהכה למוות את המנוח באגרופים ובעיטות, על רקע ויכוח בין השניים.

על פי הכרעת הדין, לאחר שהמנוח היה שרוע על הקרקע, הכה אותו קרש פעמים רבות בכל חלקי גופו עד למותו, והאירוע התרחש לאחר שקרש כעס על המנוח בעקבות מחלוקת שנוצרה סביב גניבת ממיר מרכב שבו טיפל במסגרת עבודתו במוסך.

בהכרעת הדין נקבע כי קרש היה מודע לכך שהמנוח מצוי במצב בריאותי קשה ונזקק דרך קבע לבלון חמצן לצורך נשימתו, וכי חרף מצבו של המנוח, ובשלב שבו כבר היה ניכר כי הוא מתקשה בנשימה ומדמם, קרש לא הזעיק סיוע רפואי ולא פעל לסייע לו, והותיר אותו במקום.

במסגרת הטיעונים לעונש טענה פרקליטות מחוז ירושלים כי מדובר באירוע אלימות קשה וקטלני נגד אדם מבוגר וחולה שנותר חסר ישע על הקרקע, וכי התנהלותו של קרש הן במהלך התקיפה והן לאחריה, כאשר לא הזעיק עזרה חרף מצבו של המנוח משקפת אדישות קיצונית לחיי אדם ומצדיקה ענישה מחמירה והרתעתית של 22 שנות מאסר בפועל, לצד פיצוי למשפחת המנוח.

בית המשפט גזר 19 שנות מאסר, מאסר על תנאי ופיצוי למשפחת המנוח. בית המשפט קבע כי ״מפסיקת בית המשפט העליון עולה בעת האחרונה מגמת החמרה בענישה בגין עבירות אלימות חמורה. במיוחד אמורים הדברים בנוגע לעבירה של רצח באדישות..״.


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן