מבזקים
רחובות נערכת לל״ג בעומר: מדורות רק במוקדים מוסדרים ובפיקוח קריית מלאכי בדרך למהפכה: יצא לדרך פרויקט הוותמ״ל שצפוי לשנות את פני העיר קריית החינוך גינסבורג ביבנה שוב על המפה: הישגים מרשימים לנבחרת האתלטיקה פרשת מעשים מגונים בביתר עילית: מחנך נעצר – בית המשפט התיר לפרסם את שמו שלושה חשודים נעצרו באירוע ירי באשקלון זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים ישראל מחזקת את מערך החימוש: שתי אוניות ומטוסי מטען נחתו עם אלפי טונות ציוד צבאי עבודות הקו הכחול של המטרונית יוצאות לדרך ברחוב הרצל ברחובות אשקלון: עצים ניטעו בגני הילדים לזכר הנופלים תל אביב-יפו נגד המדורות: רק מוקדים מצומצמים יאושרו אשקלון: "שביל המעשים הטובים" נחנך באקו-פארק קריית גת: אות ראש העיר הוענק לתלמידים הבולטים בעיר באר שבע לפני ל״ג בעומר: קריאה לצמצם מדורות אשקלון מחבקת: יוזמה עירונית חדשה מעניקה מרחב של תמיכה ופנאי למשפחות השכולות רופא מסורוקה הורשע בחברות בדאע״ש באר שבע אומרת די לאלימות: בני הנוער התכנסו לעצרת מרגשת לזכר הנרצחים הותר לפרסום: לוחם גולני סמל ליאם בן חמו נפל בקרב בדרום לבנון בעקבות גל האלימות: עיריית גבעת שמואל מקדמת תוכנית חירום לבני הנוער מסורת של זיכרון וספורט: טורניר הכדורגל השלישי לזכרו של סמ"ר תומר אחימס ז"ל בדרך לבגרות: תלמידי גבעת שמואל יצאו לסיור זהות לרגל קבלת תעודת הזהות

ישיבת מליאה ראשונה במועצה אזורית יואב לאחר היבחרו של נתי לרנר לראשות המועצה

ראש המועצה הנבחר נתי לרנר נכנס לתפקידו, מליאת המועצה החדשה התכנסה לישיבתה הראשונה ונפרדה מחברי המליאה היוצאת

מליאת מועצה אזורית יואב התכנסה לישיבתה החגיגית הראשונה בקדנציה זו ביום רביעי 7.6.23, זאת לאחר שראש המועצה הנבחר נתי לרנר נכנס לתפקידו וכלל חבריה חתמו על הצהרת האמונים כפי שמתחייב בחוק: "אני מתחייב לשמור אמונים למדינת ישראל ולמלא באמונה את שליחותי במועצה".

במהלך הישיבה החגיגית התקיים טקס הוקרה לחברי המליאה היוצאת וחולקו תעודות הוקרה על ידי ראש המועצה נתי לרנר. פרידה מיוחדת נערכה מעופר סלע, שכיהן כממלא ראש המועצה במהלך החודשים האחרונים, לאחר היבחרה של ד"ר מטי צרפתי הרכבי לכנסת. סלע כיהן בהתנדבות במשך 32 שנים בשלל תפקידים כממלא מקום, סגן  וחבר מליאה.

ראש המועצה נתי לרנר הודה לכל אחת ואחד מחבריי המליאה היוצאת, שחלקם ממשיכים גם במליאה זו, על שירות מסור וערכי למען תושבי יואב – שירות שבא מאהבה לתושבים, לקהילות, לערכים שמלווים את כל הנוכחים, ונותנים את האנרגיה לכהן כנציגי ונבחרי ציבור.

ראש המועצה הודה באופן מיוחד לחברת הכנסת ד"ר מטי צרפתי הרכבי על למעלה מעשור בו הובילה את המועצה, על שלל אתגריה, להישגים בכל תחומי העשייה למען התושבים והקהילה.

ראש המועצה נתי לרנר ציין כי:  "לאחר שנים רבות בעשייה ציבורית מוניציפאלית כעובד ציבור ומנהל, אני נרגש לפתוח דף חדש והפעם בכובעי החדש כנבחר ציבור. כמי שהיה במשך שנים רבות בצד הביצועי של העשייה המוניציפאלית ציבורית אני רוצה להביע את הערכתי הרבה לנבחרת עובדי המועצה. לאורך כל התקופה האחרונה, וביתר שאת בימים האחרונים, נחשפתי לארגון שהוא בית ומשפחה. אני שמח שאת הבית הזה מלווים עובדות ועובדים מסורים, אשר רואים לנגד עיניהם את טובת הציבור והקהילה".

עוד הוסיף לרנר כי: "אני רואה בכם, חברי למליאת המועצה, שותפות ושותפים מלאים לדרך ואני סמוך ובטוח כי אתכם ועם עובדי המועצה המסורים נוכל להגיע ליעדים אותם אנו מציבים לעצמנו, כי לתושבי יואב מגיע את הטוב ביותר.

בתום דברי הברכה ציין ראש המועצה כי: "כעת חובת ההוכחה עליי, עלינו. הפיקדון שהופקד בידינו בעל ערך רב. האחריות שלנו כנבחרי ציבור היא לשמר את המרחב הכפרי, האופי הקהילתי, החינוך הפורמאלי והבלתי פורמאלי, הדאגה לוותיק וכל אותם ערכים עליהם גדלנו והתחנכו. אך אל לנו לשקוט על השמרים. אנחנו כאן כי אנחנו רוצים להוביל, לשפר ולקדם את כל תחומי העשייה כאן במועצה, ואנו נעשה זאת בשילוב ידיים, במקצועיות ובנחישות יחד עם כל הכוחות במועצה למען עתיד הקהילה, עתיד ילדינו למען כלל תושבי המועצה".

נתי לרנר בן 55 מתגורר בקיבוץ רבדים נשוי לשרית ואב ל-3 ילדים, ים לוחם בנח"ל, הראל תלמיד "צפית" ושירה תלמידה ב"תלמה ילין". ב- 30 שנים האחרונות כיהן בשורה של תפקידי ניהול בשלטון המקומי, כאשר בתפקידו האחרון שימש נתי במשך כ-6 שנים כראש מנהל רכש ומשאבי אנוש בעיריית ראשון לציון. בתפקידו היה אחראי על 5000 עובדים ותקציבים של מאות מיליוני שקלים. לפני כן שימש כסמנכ"ל הפיתוח והארגון של עיריית בת-ים במשך 8 שנים במהלכן ניהל את הוועדה המקומית בעיר בת ים. לפני כן עבד כ- 15 שנה בעיריית חולון בשורה של תפקידי ניהול ביניהם מנהל האגף המוניציפלי בעיר. בצעירותו שימש לרנר כמנהל מחוז מרכז והדרום בצופים. הוא בוגר תואר ראשון במדעי המדינה ותואר שני במדיניות ציבורית באוניברסיטת תל אביב.

צילום: מועצה אזורית יואב

דילוג לתוכן