מבזקים
זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים" צפו בסרטונים: שיגורים מלבנון לעבר גוש דן, השפלה ואשדוד; אין נפגעים רז קינסטליך בהודעת הרגעה: אין נפילות או נזק בראשון לציון בעקבות המטח תגובה נחרצת: צה"ל השמיד כ-10 משגרים שביצעו ירי לעבר הצפון החרפת הכוננות ברחובות: ראש העיר הנחה על פתיחת המרחבים המוגנים בבתי הספר רמת גן: מערכת החינוך עוברת ל"מצב צהוב" בשל חשש לירי מלבנון – אלה השינויים הצפויים דריכות באור יהודה: נפתחו המקלטים הציבוריים והמוסדיים לשהיית לילה הזמר הפופולארי מוריס ג'נשווילי חוגג יום הולדת דריכות שיא באשדוד: חשש לירי מלבנון לעבר דרום הארץ – 45 שניות לכניסה למיגון דובר צה"ל מזהיר: ייתכן ירי לעבר אזורים נוספים במדינת ישראל בשעות הקרובות פתח תקווה: שתי נהגות נפגעו בתאונה ברחוב שמואל סלנט שיקלי בבנימין: “הגיע הזמן להיגמל מטרמינולוגיית אוסלו” לפני שריקת הפתיחה: מעצר בבלומפילד בעקבות ניסיון פריצה לשער סכסוך בין משפחות ברהט הסתיים ברצח – כתב אישום הוגש סגולה לשפע: מתכון לחלת הפרנסה לשבת שאחרי פסח גבעת שמואל מניפה את הרוח הישראלית: דגלים נתלו גם בגנים ובבתי הספר

יש את כל האישורים: מסיבת הענק תתקיים בחמישי הקרוב בחוות הגמלים

פסטיבל "Revival" פונה לקהל שוחר חופש, אמנות וטבע, ומכיל מגוון רחב של גילאים, החל מ-20 ועד 60 ואף יותר. זהו קהל איכותי ובוגר שמדבר את "שפת האהבה" של המוזיקה ומחפש חיבורים אנושיים וחוויות משותפות. לינק לרכישת כרטיסים בכתבה >>

פסטיבל הקיץ האהוב, "Revival", חוזר לחגוג את החיים והמוזיקה בחוות הגמלים באילת בתאריכים 14-15 באוגוסט 2025. הפסטיבל, בהובלת טל פריטל – הבעלים של חוות הגמלים, מתקיים בהצלחה כבר שנים ומבטיח להיות לא עוד אירוע מוזיקה, אלא חוויה רב-חושית של התחדשות והתעלות, שתשלב את יופיו של הטבע עם חדשנות אמנותית ומוזיקלית – במיוחד אחרי השבעה באוקטובר. על ההפקה אמון אור בוסקילה.

הפסטיבל יתקיים בלב נוף עוצר נשימה של 360 מעלות, המשלב הרים, זריחות ושקיעות קסומים. הלוקיישן, חוות הגמלים באילת, נחשב לאחד המרהיבים בישראל, ומספק את התפאורה המושלמת להתנתקות מהיומיום ולהתחברות לעצמנו ולאחרים. המפיקים שואפים ליצור מרחב קסום בו המשתתפים יוכלו לשכוח את עצמם ולמצוא רגעים בלתי נשכחים של אושר מקודש.

ליינאפ מהטופ העולמי ותפאורה פורצת דרך

כמו בכל שנה, משפחת "Revival" ידועה בהקפדה על כל פרט ופרט, והשנה הליינאפ אינו יוצא דופן. הוא יכלול אמנים מובילים מהארץ והעולם בסצנת הטראנס, ויספק חוויה מוזיקלית צבעונית שתשאיר את הקהל פעור פה. בין השמות המרשימים שיופיעו ניתן למצוא את: Asgard, Bigitam B2B Detune, Crocoloko B2B Yahel, Darwish, Etnica, Invasion B2B Gordon, Juan Verdera, Larceuss, Outsiders, Pantomiman, Pettra (Live Show), Shidapu, ועוד.

לצד המוזיקה, השנה מושם דגש מיוחד על חוויה ויזואלית ותפאורה פורצת דרך. צוות הדקוריישן המקצועי יביא למתחם מיצגי ארט מרהיבים, במות מטורפות, תצוגה חיה לאורך כל הלילה וצילייה פסיכדלית שתכסה את המתחם, לצד הפתעות רבות נוספות.

שיתוף פעולה מלא עם כל הגורמים הנדרשים

הפסטיבל מתנהל בשיתוף פעולה מלא עם כל הגורמים הרלוונטיים, כולל משטרה, עירייה, צבא, מד"א וכיבוי אש, וכלל האישורים הדרושים אושרו על מנת להבטיח את שלומם וביטחונם המלא של המבלים.

קהל מגוון ומיוחד

פסטיבל "Revival" פונה לקהל שוחר חופש, אמנות וטבע, ומכיל מגוון רחב של גילאים, החל מ-20 ועד 60 ואף יותר. זהו קהל איכותי ובוגר שמדבר את "שפת האהבה" של המוזיקה ומחפש חיבורים אנושיים וחוויות משותפות.

פסטיבל "Revival" הוא הרבה יותר מסתם מסיבה; זוהי הזדמנות למסע פנימי וחיצוני כאחד, בלב הנוף המדברי המהפנט. הוא מובטח להמשיך את המסורת כפסטיבל שלא בוטל או הועבר מעולם, ולהעניק למשתתפים חוויה מוזיקלית ורוחנית בלתי נשכחת.

לרכישת כרטיס לחצו כאן


◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות תרבות, בילוי ופנאי בווטסאפ לחצו כאן

צילום: אבי טולדו

דילוג לתוכן