בשורות טובות הערב להפועל מרמורק ואוהדיה לאחר שכפר קאסם ניצחה את המוליכה, נס ציונה, 2:0 והותירה את המרמורקים עם חלומות העליה, בהפרש של נקודות מהמקום הראשון.
הניצחון של כפר קאסם מצטרף להפתעה הגדולה של המחזור – ההפסד של מרמורק אתמול לקביליו יפו בתוצאה 2:1. כזכור, בהפועל מרמורק, כעסו מאוד על ההפסד הביתי המרגיז במסגרת הריצה ללאומית. ראשי המועדון הביעו זעם רב כלפי צוות השיפוט שלדבריהם היה חד צדדי לטובת יפו. בטענותיהם ציינו כי לא היה מגיע לעוז יפרח הכרטיס האדום כוי מרמורק הייתה ראויה לכדור מ11 מטרים בדקה ב-90, לאחר שנעשתה עבירה על אחד משחקני הקבוצה.

הקבוצה אסרה על השחקנים להתראיין, אך היה ברור לכל כי הם כועסים מאוד בשל העובדה כי ההפסד הזה היה עלול להרחיקם מהליגה הלאומית. עידן חג'ג', אף ציין בפוסט בפייסבוק שלו כי: "כמה חבל שיש שופטים שכל קשר שלהם לכדורגל הוא מקרי בהחלט".
האוהדים האדומים מאושרים. אחיקם עותמי ציין עם הידיעה על הפסדה של נס ציונה: "הסוף הזה חייב להיות אדום, לא בוכים על אתמול כי החלב כבר נשפך, שמחים על היום כי הניצוץ חזר ואיתו האמונה, מרימים את הראש עם הפנים קדימה".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











