כונני ארגון הצלה הוזעקו לכביש 531 סמוך למחלף אלישמע בעקבות דיווח על תאונת דרכים שאירעה לפני זמן קצר [רביעי].
יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לגבר בן 83 עם חבלת ראש, והוא פונה במצב בינוני להמשך טיפול בבית החולים בילינסון בפתח תקווה.
חובש הצלה חזקי בלוך מדווח:
"כשהגעתי לזירת תאונת הדרכים, עם רת"מ הצלה שברשותי, מצאתי גבר בן 83 הסובל מחבלת ראש לאחר שהתנגש עם רכבו במעקה בטיחות. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני הכולל קיבוע וחבישות, והוא פונה במצב בינוני להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים בילינסון בפתח תקווה."
◼️ חדשות הרצליה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות כפר סבא בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








