מבזקים
הסרטון של דריסת הכבשים הוביל לחקירה: תושב בית"ר עילית יואשם ב – 8 אירועים שלושה ימים אחרי הדקירה הקטלנית בבית שמש: בן ה – 4 שוחרר מבית החולים מהאוויר למעצר ברהט: הרחפן עקב אחרי החשוד – ואז נמצא האקדח מריחואנה ועד קריסטל: כ – 2 ק"ג של סמים מסוגים שונים נתפסו בדירה באשקלון לא רק בגרות: בית הספר באשקלון שמוציא תלמידים גם עם מקצוע לחיים זכה בפרס הארצי בן ה־8 החל להיחנק בחצר במודיעין – בת דודתו בת ה – 17 הצילה את חייו אחרי גיל 21 הם נשארים בלי מסגרת: אופקים מקדמת יחידה חדשה לבוגרים עם מוגבלויות חדירה ליישובים, נפגעים במספר זירות וחיל האוויר: כך נערכים ביהודה ושומרון לתרחיש קיצון ירושלים: נהג משאית איבד את ההכרה ברחוב – חזר לדופק אחרי 3 שוקים חשמליים מבלאק סבאת' וגאנז אנד רוזס לירושלים: הסרט על שורדי 7 באוקטובר הוקרן בבכורה בישראל הרצליה: ציפור התנגשה במטוס באוויר ושברה את השמשה – הטייס נפצע עוטף עזה יקבל יתרון של 15% במכרזי קק"ל: העדפה לעסקים מהנגב המערבי סוניק מגיע לעזריאלי רמלה: מופע קצבי ומלא אקשן לילדים מפתח תקווה לצפון תל אביב עם 90 שקיות סם ועוגיות חשודות: הנהג נעצר אחרי 44 שנה: יהודה כ״ץ יובא למנוחות – מסע הלוויה ייצא מכרם ביבנה לירושלים פסטיבל הבירה של אור יהודה עובר דירה – ויגיע עם אברהם טל, מוש בן ארי ודיקלה 30 דירות נהרסות – 82 חדשות ייבנו במקומן באוסישקין רמת השרון המשפחות שנשארות מאחור: רמלה הצדיעה למשפחות המילואים והקבע בעיר הבניין בתל אביב נפגע מטיל והתושבים פונו – החשוד חזר לשם כדי לבזוז חברת מועצת רמת גן מאיה פלומבוים מצטרפת לליברמן – ונשארת בסיעתו של ראש העיר

 כדורסל: הסתיים בהצלחה מחנה אימונים חנוכה של אליצור לוד

מחנה חנוכה של מועדון אליצור לוד בכדורסל הסתיים. השחקנים קיבלו אימונים על ידי צוות מאמנים מובחר, אשר כללו אימוני כדורסל ואימוני כושר גופני.

כמדי חופשה, ולמרות המלחמה, התקיים גם בחנוכה השנה מחנה אימונים של אגודת הכדורסל אליצור לוד, שהינה אגודת הספורט מהגדולות בעיר. במסגרת המחנה, קיבלו השחקנים אימונים על ידי צוות מאמנים מובחר, אשר כללו אימוני כדורסל ואימוני כושר גופני.

אבי גולדברג, יו״ר האגודה: "אגודת הכדורסל אליצור לוד מכוונת גבוה, הכי גבוה שאפשר, ומתמודדת על תארים רבים במחלקות הילדים והנוער. אנו משקיעים גם בימות החול בשגרה, וגם בחופשות, באמצעות קיום מחנות אימונים מקצועיים שמטרתם לשפר את היכולות האישיות של השחקנים. אנחנו משקיעים אמצעים ועושים מאמץ על, על מנת לשפר את הרמה המקצועית של החניכים, את הכושר הגופני, את המודעות לספורט ואת המוטיבציה לפעילות גופנית כאורח חיים בריא".

"אני שולח שלמי תודה לכל העוסקים בספורט, ובעיקר לצוות העירוני בראשות ראש אגף הספורט, מאיר אליהו, על התמיכה. תודה מיוחדת לאנשי המקצוע של האגודה: למנהל המקצועי – יובל נהרי, ולמנהל ביה״ס לכדורסל, מתניה טשנדי. בהצלחה לכל בוגרי המועדון השומרים על גבולות ארצנו ולכל חיילי צה"ל באשר הם. חג אורים שמח. ביחד, ננצח, בע"ה!"

◼️ לרשימת קבוצות הפייסבוק השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות לוד והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות העירייה

דילוג לתוכן