מבזקים
אישה כבת 75 נמצאה ללא רוח חיים בביתה ברמת השרון “להגדיל תורה ולהאדירה”: אלפי נבחנים במבחני הרבנות הראשית בבנייני האומה “חשבתי לשים קץ לחיי – ואז גיליתי את ישראל”: הסיפור המטלטל הכוכב הבינלאומי אשקלון מתכוננת למרוץ WINNER: חסימות ושינויים בתנועה שלושה צעירים נפגעו בתאונה בכביש 1 רמלה מזמינה: פעילות חוסן לבני נוער בשילוב ספורט אתגרי ואדרנלין נתניה משנה כיוון: שורת צעדים להקלת עומסי התנועה סביב בתי הספר היסטוריה בקריית גת: שלמה ארצי מגיע להופעה ראשונה בעיר סגן ראש עיריית אשדוד: "מעל 300 משפחות קיבלו סיוע בחלוקת בגדים קהילתית רחבת היקף" לוד גאה: לוחמת מהעיר נבחרה למצטיינת הנשיא ביום העצמאות “מחזקים את בג״ץ”: הפגנת תמיכה במערכת המשפט תתקיים במוצ״ש בכיכר הבימה מהפכת הקניות מגיעה לאשקלון: הונחה אבן הפינה למתחם BIG FASHION בהשקעה של כ-850 מיליון שקל אשדוד: בת 65 התמוטטה בביתה – כונני הצלה דרום החזירו את הדופק והצילו את חייה "עסק משלך": עיריית נתיבות משיקה תוכנית לנשים שרוצות להפוך חלום למציאות מרמלה לעסק מצליח: סדרת מפגשי ייעוץ חינמית ליזמים יוצאת לדרך שימו לב: חסימות תנועה מלאות ברחובות בעקבות עבודות עגורן רחובות בלילה: רחוב הרב דוד נדב ייסגר לתנועה ליומיים פציעת הילד הציתה דרישה: “להגביר את הפעילות בציר גלעד” הקאמבק של השירה: הפסטיבל שחוזר לתל אביב אחרי 5 שנים אשקלון, באר שבע, ירושלים, אשדוד ורחובות: דירות בהנחות של מאות אלפי שקלים

כל הכבוד: יהורם גאון קיבל תואר "מורה לשם כבוד" מהמרכז האקדמי לוינסקי-וינגייט

" אני מבטיח לך, ילדה שלי קטנה, שזאת תהיה המלחמה האחרונה"

הזמר יהורם גאון קיבל תואר "מורה לשם כבוד" מהמרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט

המרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט העניק את התואר "מורה לשם כבוד" לשנת תשפ"ד לאומן המוזיקה והבמה יהורם גאון.

תואר הכבוד הוענק לו על תרומה משמעותית לחינוך המוזיקלי בישראל בדמותו וביצירותיו.

 

גאון, חתן פרס ישראל בתחום הזמר העברי ויקיר ירושלים, הוא אחד מהאומנים המוערכים והאהובים ביותר בישראל. במרוצת השנים קנה לעצמו מעמד של "זמר לאומי", שמזמר לכל העדות והמגזרים ואהוב על כולם.

הוא הקליט 62 אלבומים ויותר מ-700 שירים, שרבים מהם הפכו לנכסי צאן ברזל ומושרים בגני הילדים, בתנועות הנוער, בצה"ל ובציבור הישראלי. במהלך מלחמת "חרבות ברזל" הופיע עשרות פעמים בהתנדבות במלונות המפונים, ושירו "לא תנצחו אותי" הפך לחלק מפסקול המלחמה.

 

בנימוקי הזכייה ציינה ועדת השיפוט כי שיריו של גאון "תרמו לחינוכו של דור שלם בעיצוב פסקול לאומי מגוון ועשיר".

גאון קיבל את התואר המכובד גם "על פריצת הדרך שעשה במיזוגים חדשניים בין סוגות מוזיקליות ותיאטרליות, על מיזוג ומפגש בין מזרח ומערב וייצוג קיבוץ הגלויות המוזיקלי בנוף הישראלי".

 

"יהורם גאון הוא חלק בלתי נפרד מהחינוך המוזיקלי בישראל והמוזיקה שלו נוכחת בכיתת המוזיקה כל הזמן", ציינה ד"ר אמירה ארליך, דיקנית הפקולטה לחינוך מוזיקלי במרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט, "הוא תרם ותורם תרומה משמעותית בחינוכו של דור שלם בעיצוב פסקול לאומי מגוון ועשיר".

 

סטודנטיות וסטודנטים בתוכנית לתואר שני בחינוך מוזיקלי כתבו עיבודים חדשים לשיריו הבולטים וביצעו אותם לראשונה על הבמה במסגרת הטקס, שבו השתתפו גם מקהלת הילדים "כולנא יפו" של מרכז המוזיקה העירוני והמרכז הקהילתי הערבי־יהודי ביפו ומקהלת הסגל של המרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט בניצוחה של ד"ר ביאטריס בר.

 

בטקס הענקת התואר נכחו פרופ' רוני לידור, נשיא המרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט, מר עובד יחזקאל, יו"ר הדירקטוריון, ד"ר יעל קמחי, סגנית הנשיא, מר שלמה בן גל, מנכ"ל המרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט, ד"ר אמירה ארליך, דיקנית הפקולטה לחינוך מוזיקלי וראש הצוות המפיק את האירוע, וכן הסטודנטיות והסטודנטים לתואר שני בחינוך מוזיקלי, שהפיקו את האירוע וביצעו את היצירות.

 

הפקולטה לחינוך מוזיקלי במרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט היא "הבית של החינוך המוזיקלי בישראל" מאז שנת 1945, והיא המוסד המוביל בהכשרת מורות ומורים למוזיקה בישראל, שלה השפעה היסטורית על המוזיקה הישראלית.

 

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חינוך ואקדמיה  לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – ברנז’ה, רכילות, בידור, טלוויזיה, מוסיקה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: באדיבות המרכז האקדמי לוינסקי-וינגייט

דילוג לתוכן