עיריית אשקלון הגישה כתב תביעה כספי לבית משפט השלום בעיר נגד חברת אדר אלף נכסים בע"מ, בטענה לחובות ארנונה ושילוט בהיקף כולל של 249,619 שקלים.
על פי כתב התביעה, שהוגש בסדר דין רגיל, החברה הנתבעת הייתה רשומה בספרי העירייה כמחזיקה וכבעלת מספר נכסים בתחום שיפוטה של אשקלון, ברחוב לייפר–מילר רחל 17 בעיר. החוב הנטען מתייחס למספר נכסים שונים, בהם משרדים, מבנים מסחריים ושטחים נוספים, כפי שהם מופיעים בפנקסי העירייה.
בעירייה טוענים כי החוב נצבר בגין תשלומי ארנונה ואגרות שילוט עבור השנים 2022–2023, וכי סכום החוב כולל הפרשי הצמדה וריבית בהתאם לחוק הרשויות המקומיות. עוד נטען כי חרף דרישות תשלום ומכתבי התראה שנשלחו לנתבעת טרם נקיטת ההליך המשפטי, החוב לא שולם עד למועד הגשת התביעה.
בכתב התביעה צוין כי הנתבעת לא הגישה השגות על חיובי הארנונה במועדים הקבועים בדין, ומשכך הפכו החיובים לחלוטים וסופיים. העירייה מדגישה כי פנקסיה מהווים ראיה לכאורה לנכונות החוב, בהתאם להוראות פקודת העיריות.
לאור האמור, מבקשת עיריית אשקלון מבית המשפט לחייב את החברה הנתבעת בתשלום מלוא סכום החוב, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה ועד לפירעון המלא, וכן בהוצאות משפט ושכר טרחת עורכי דין.
◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן










