השבוע התקיים באור יהודה כנס מצוינות חגיגי לציון פתיחת שנת הפעילות השנייה של תוכנית המצוינות העירונית – מיזם חינוכי ייחודי לתלמידים מצטיינים ומובילים מכלל בתי הספר בעיר, מכיתות א' עד ו'. בערב הפתיחה השתתפו כ-500 הורים שילדיהם נבחרו בקפידה על ידי צוותי החינוך בבתי הספר היסודיים. באירוע נכחו גם דלילה אשכנזי, מנהלת אגף החינוך, ארתור זמשמן, מנכ"ל חברת וויטק, נציגי הטכניון וצוות מרכז הסייבר העירוני.
התוכנית מתקיימת בשיתוף אגף המחוננים והמצטיינים במשרד החינוך, ובמהלכה ילמדו המשתתפים תחומים חדשניים ומגוונים כמו חינוך פיננסי, רובוטיקה, חשיבה מתמטית, מנהיגות ובינה מלאכותית. מטרת התוכנית היא להעשיר את עולמם של הילדים, לעודד סקרנות ולצייד אותם בכלים חיוניים לעולם המשתנה של המחר.
דלילה אשכנזי בירכה את ההורים והילדים וציינה כי ההשקעה במצוינות ובחדשנות היא השקעה בערכי העתיד של העיר, בדור צעיר שחושב, יוזם ומוביל.
ראש העיר, ליאת שוחט, אמרה: "באור יהודה אנו רואים בחינוך למצוינות יעד אסטרטגי מהמעלה הראשונה. התוכנית הזו מאפשרת לילדים שלנו לחלום, ליזום ולחשוב אחרת כדי להיות מובילי המחר. נמשיך להשקיע ולטפח כל תלמיד ותלמידה מתוך אמונה כי הם העתיד של כולנו".

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









