האירוע התרחש ביום 9 בספטמבר 2026, במסגרת פעילות אכיפה של שוטרי תחנת העיירות נגד שהייה בלתי חוקית והעסקת שוהים בלתי חוקיים.
במהלך הפעילות הגיעו השוטרים למספרה ואיתרו במקום שני תושבי השטחים, שלפי המשטרה שהו בישראל ללא אישורי שהייה והועסקו בעסק. השניים נעצרו והועברו להמשך חקירה בתחנת העיירות.
בעקבות ממצאי החקירה פעלו שוטרי התחנה לסגירת העסק, ואתמול חתם מפקד מחוז דרום, בהמלצת היועץ המשפטי של המחוז, על צו סגירה מנהלי למספרה למשך 30 ימים.
במשטרה מסרו כי הפעילות נגד העסקה, הסעה והלנה של שוהים בלתי חוקיים נמשכת ברחבי מחוז דרום, בדגש על עסקים ואתרי בנייה שבהם קיים חשד להעסקתם.
עוד נמסר כי המשטרה תמשיך לפעול נגד תופעת השוהים הבלתי חוקיים ונגד מי שמעסיקים או מסייעים להם, כחלק מפעילות האכיפה לשמירה על ביטחון הציבור.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








