מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

כפר סבא: מאיר שוב בצמרת הסטאז’ – מקום 4 בארץ בביקוש

המרכז הרפואי מאיר מדורג רביעי בישראל; הנהלת בית החולים: ההכשרה והליווי עושים את ההבדל

מרכז רפואי מאיר מקבוצת כללית דורג שוב בצמרת בתי החולים המבוקשים לסטאז’ בישראל – במקום הרביעי מכל בתי החולים בארץ. הישג המעיד על האמון שמביעים רופאות ורופאי העתיד באיכות ההכשרה, בליווי האישי ובמצוינות הקלינית המאפיינים את מאיר.

פרופ’ יעקב חן, מנהל המרכז הרפואי מאיר: ״הבחירה של הסטאז’רים במאיר אינה מובנת מאליה. היא ביטוי לאמון עמוק ומתמשך באנשים, במצוינות, בתרבות הארגונית ובאיכות הרפואה שאנו מובילים במאיר. ההשקעה בהכשרת דור העתיד של הרפואה היא חלק מהאחריות הלאומית שלנו כמרכז רפואי מוביל. מאיר ימשיך להיות בית שמצמיח רופאות ורופאים מצוינים – מקצועיים, אנושיים וערכיים".

ד"ר גיא טופז, סגן מנהל המרכז הרפואי ואחראי תחום ההוראה: "סטאז’ במאיר הוא שנה המעצבת את דמותו של הרופא לעתיד. במאיר בנינו מעטפת הכשרה מהטובות בישראל, מתוך תחושת שליחות עמוקה להכשרת דור זה. תכנית המנטורינג "מרו"ם" המובילה בישראל, לצד מסלולי מחקר, חדשנות ופיתוח מיומנויות מקצועיות, מעניקות לסטאז’רים במאיר אופק מקצועי אמיתי. אנו שמים דגש גם על חוסן אישי והתמודדות מנטלית – תנאי הכרחי לרפואה איכותית במערכת הציבורית".

ד"ר לידיה מאור, אחראית הסטאז’רים במרכז הרפואי מאיר: ״בזכות שילוב של טיצ’ינג איכותי, ליווי אישי צמוד והתנסויות קליניות רחבות הסטאז' במאיר הוא מהמבוקשים בישראל. הסטאז’רים עובדים לצד מיטת המטופל, נחשפים למגוון רחב של מחלקות וזוכים לנגישות מלאה לרופאים בכירים. האווירה המקצועית והפתוחה מאפשרת למידה עמוקה והתפתחות אמיתית כרופאים צעירים".


◼️ חדשות כפר סבא בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פריפיק

דילוג לתוכן