מבזקים
גבר בן 78 אותר ללא רוח חיים במע"ר באשדוד – זמן רב לאחר מותו זמני כניסת שבת ויציאת שבת "לב ענק מלא בכבוד לבני אדם" – העיר רחובות נפרדת מאגדת הכדורגל שלמה קירט ז"ל עדכון הנחיות פיקוד העורף – עד יום שני תאונה עם מעורבות שלושה כלי רכב באשקלון: שלושה נפגעים פונו לבית החולים משה שטה: "בחרתי לפעול מבפנים למען התושבים" שימו לב! זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים הרצליה נפרדת מליאם: אלפים מלווים את סמל ליאם בן חמו בדרכו האחרונה עומס חריג בחופי ראשון לציון: החניונים מלאים – בעירייה קוראים להימנע מהגעה ברכב הקיץ הזה מתחיל אחרת ברחובות: רישוי קייטנות בלי בירוקרטיה יבנה משנה את חג המדורות: בטוח, מצומצם ומפוקח תל אביב צועדת: אחד במאי חוזר לרחובות העיר מסיבת טבע בירוחם הסתיימה בדרמה: דקירה ופיזור המוני פארק עמק הצבאים בירושלים ייסגר מחשש להתפשטות נגיף טרגדיה ברחובות: כדורגלן העבר שלמה קירט נהרג בתחנת הרכבת נתניה: בן 87 טבע בחוף פולג ופונה במצב אנוש דרמה בערבה: צנחן נלכד על עמוד חשמל במתח גבוה וחולץ במבצע מורכב תצפית אחת, מסר אחד: המהלך החדש של משרד החוץ חוצה מחוזות: מתנדבי זק"א באשקלון השלימו את הטיפול בכבוד המת מהאירוע הקשה ברחובות ללא מיקסר: עוגת שוקולד לשבת בעשר דקות!

כתב אישום נגד ארבע גננות ממעון "צפרירים" בלוד, בגין התעללות פיזית ונפשית יומיומית בפעוטות

כתב האישום מייחס לנאשמות עבירות רבות של תקיפה בנסיבות מחמירות, תקיפה סתם ותקיפת חסר ישע על ידי אחראי הגורמת חבלה של ממש.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד סרי מבאריקי מפרקליטות מחוז מרכז, הנאשמות מריאנה זיתונה (31), עדן ברזני (22), דפנה גאלי (70) וכרסטינה אוסוב (35) תקפו לאורך זמן ובעשרות מקרים שונים 11 פעוטות שהיו תחת השגחתן במעון. הגננות הטיחו את הפעוטות למזרן, דחפו אותם לרצפה, כיסו את ראשם בשמיכה בכוח, משכו בגופם ובשיערם, תקפו והרביצו, ובמקרה אחד אחת הנאשמות אף בעטה בישבנה החשוף של אחת מהתינוקות.

כתב האישום מייחס לנאשמות עבירות רבות של תקיפה בנסיבות מחמירות, תקיפה סתם ותקיפת חסר ישע על ידי אחראי הגורמת חבלה של ממש.
יחד עם כתב האישום, הגישה הפרקליטות לבית המשפט בקשה להורות על איסור עיסוק של הנאשמות בעבודה הכרוכה בהשגחה ובטיפול בילדים.

הצטרפו לחדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

 

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן