מכתב האישום שהוגש ע"י עו"ד אסף חרלופסקי מפרקליטות מחוז מרכז עולה, כי הנאשם רכש בתמורה ל-30,000 ₪ אקדח מסוג יריחו, מחסנית תואמת טעונה ב- 9 כדורים, וכן קופסא עם 50 כדורים, ואחסן את האקדח והתחמושת בחצר הבית בתוך גרביים.
בעת החיפוש בביתם על ידי המשטרה, מסר הנאשם את האקדח והתחמושת לאשתו כדי שתסתיר מהשוטרים. הנאשמת החלה להימלט עם האקדח בריצה, עד שנעצרה.
כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של רכישה נשיאה והובלת נשק ושיבוש מהלכי משפט. כמו כן, מייחס כתב האישום גם לנאשמת עבירות של נשיאת נשק ושיבוש מהלכי משפט.
הפרקליטות מבקשת מבית המשפט לעצור את שני הנאשמים עד לתום ההליכים המשפטיים נגדם.
הצטרפו לחדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










