פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה לאחרונה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד דורין ביליה (38) מאופקים לאחר ששדדה חנות בעיר מגוריה.
מכתב האישום שהגיש עו"ד רפאל אביב עולה כי לפני כעשרה ימים הגיעה ביליה לחנות בגדים בעיר מגוריה שהיא עוטה משקפי שמש, מסכה רפואית וברדס שמכסה את ראשה. עם כניסתה ניגשה ביליה למוכרת בדלפק החנות, ואיימה עליה באמצעות חפץ הנחזה להיות אקדח שכיוונה לעברה והורתה לה לרוקן את הקופה בחנות.
לאור האמור הוציאה המוכרת כ-300 ₪ ומסרה אותם לביליה. אז הורתה ביליה למוכרת לרוקן גם את תכולת תיקה האישי, ולאחר שראתה כי אין בתיק דברי ערך, עזבה את החנות.
◼️ חדש! לקבוצת החדשות באופקים לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









