פרקליטות המדינה הגישה לפני זמן קצר לבית המשפט המחוזי מרכז לוד כתב אישום נגד הזמר משה מור (34) המייחס לו שתי עבירות אינוס ועבירה של מעשה סדום כלפי המתלוננת, בדירה בראשון לציון.
על פי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד עומר סגל- רוזנבוים מפרקליטות מחוז מרכז, בתאריך 28.12.24 לאחר הופעתו, הזמין הנאשם מכרה שלו ואת חברתה, המתלוננת, ל"אפטר פארטי" בדירתו בראשון לציון. בדירה, לאחר שנשאר לבד עם המתלוננת ונעל את הדלת, ביצע בה מספר עבירות מין, תוך שהוא מפיל אותה, מפעיל כוח כלפיה ופוצע אותה בפיה. המתלוננת צעקה, אך הנאשם סתם את פיה.
לאחר ביצוע המעשים, הצליחה המתלוננת להדוף את הנאשם, אספה את חפציה ויצאה מהדירה. המתלוננת נכנסה לרכבה של חברתה, אמרה לה שנאנסה והן עזבו את המקום.
הפרקליטות מבקשת מבית המשפט לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו. בבקשת המעצר ציינה הפרקליטות, כי מעשיו החמורים והאלימים של הנאשם בוצעו "לאחר שהמתלוננת נותרה עם הנאשם בדירה, והוא ביצע אותם תוך כדי שימוש בכח ואף תוך גרימת חבלה למתלוננת, ואף שב וחזר על מעשיו פעם נוספת. בכל אלו יש כדי להעיד על מסוכנותו, כלפי הציבור בכלל וכלפי המתלוננת בפרט".
פרט אחרי פרט: כך אנס מושיקו מור את המתלוננת נגדו
◼️ הצטרפו לחדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן
◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן







