פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי מרכז-לוד כתב אישום חמור נגד עבריין מין מורשע יניב ארפי (41) מפתח תקווה, אשר ביצע עבירות מין חמורות כלפי קטין בן כ-13 שנים באיזור השרון
מכתב האישום שהוגש על ידי עו"ד דפנה גסנר- פרנבך מפרקליטות מחוז מרכז (פלילי) עולה, כי לפני כשלושה שבועות בנחל הירקון, הפר הנאשם צו פיקוח עברייני מין וקיים קשר בניגוד לצו עם חמישה קטינים שהיו בנחל ואותם לא הכיר.
הנאשם לקח את הקטינים, כל אחד בנפרד, ל'סיבוב' על הטרקטורון עליו נהג. בהמשך, אפשר לקטין לנהוג על הטרקטורון וכאשר הנאשם יושב מאחוריו, ביצע בו מעשים מגונים ועבירת אינוס, תוך שהוא משמיע באוזניו אמירות מיניות.
משהגיעו חזרה לנחל, התחלפו הנאשם והקטין במקומות, ובטרם איפשר הנאשם לקטין לרדת מהטרקטורון ולחזור לחבריו, אמר לו הנאשם שיגיד לחבריו כי היה מרדף משטרתי וזו הסיבה שהוא בוכה.
כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של אינוס קטין שטרם מלאו לו 16 שלא בהסכמה, מעשה מגונה בקטין שטרם מלאו לו 16 שלא בהסכמה, הפרת צו פיקוח והטרדה מינית.
בבקשת המעצר ציינה פרקליטות מחוז מרכז, כי מסוכנותו של הנאשם גבוהה, שכן, הפר צו פיקוח שהוטל עליו, ביצע עבירות אינוס ומעשים חמורים במיוחד, וכל זאת בתעוזה רבה, מניפולטיביות במקום ציבורי וניצול העובדה שהקטין רצה לנהוג בטרקטורון.
◼️ חדשות פתח תקווה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן








