מבזקים
מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה אשקלון: פועל נפצע בינוני במהלך עבודתו ברחוב צה"ל 47 דוחות בשבוע: המבצע הדרמטי של עיריית מודיעין נגד עבירות שמטרידות את התושבים כך נראית העיר של 2050: תלמידי מודיעין הפתיעו עם חזון עתידני בתוך מיינקראפט יהוד מונוסון: אחרי שנים של מצוקת קבורה, עשרות חלקות ייפתחו למכירה לתושבי העיר נס וסטילה יופיעו בירושלים לבני נוער ממשפחות מילואימניקים: “רגע של שמחה בתוך התקופה הקשה” מאות בני נוער הסתערו על יריד התעסוקה בבת ים: כך הם מצאו עבודה כבר לקיץ הקרוב משקה ראשון על חשבון העירייה: תל אביב משיקה את "ותיקים על הבר" לבני 60+ העירו להם על הנהיגה – ונענו בדקירות: כתב אישום חמור נגד שני צעירים מבאר שבע 500 בעלי עסקים, AI וסטנד-אפ: כך נראתה ועידת העסקים הגדולה של אילת למרות המצב העולם מגיע לירושלים: 76 אתלטים מ – 29 מדינות יתחרו בגרנד סלאם הבינלאומי אשדוד מחשבת מסלול מחדש: העיר היחידה בישראל עם נבחרת מצוינות במתמטיקה כתב אישום נגד נהג מלוד שפגע למוות ברוכב קורקינט מחולון ונמלט – "חשבו שזה עמוד, ואז הבינו שמדובר באדם" אילת מסתכלת קדימה: 500 בעלי עסקים הגיעו לכנס שעסק בעתיד הכלכלה המקומית הארנונה בנס ציונה צפויה לעלות ב – 2027: כמה תשלמו יותר בכל חודש? לא רק מצוינות: המנהלת החדשה של בית הספר למחוננים במודיעין מביאה גם מבט רגשי עובדות מסרי לנקה ישולבו בניקיון בתי הספר במודיעין במסגרת פיילוט עירוני חדש הם לא באו רק להשתתף: תלמידי החינוך המיוחד מאשקלון כבשו את המים באליפות הקיאקים העירונית
ניידות משטרה ובוחני תנועה בזירת תאונת דרכים בכביש 44 סמוך לבית דגן, לאחר האירוע הקטלני שבו נהרג רוכב קורקינט חשמלי

כתב אישום נגד נהג מלוד שפגע למוות ברוכב קורקינט מחולון ונמלט – "חשבו שזה עמוד, ואז הבינו שמדובר באדם"

הפרקליטות הגישה כתב אישום חמור נגד תושב לוד בשנות ה־50 לחייו בגין המתה בקלות דעת, הפקרה לאחר פגיעה ושיבוש מהלכי משפט. התאונה הקטלנית אירעה בכביש 44 סמוך לבית דגן וגרמה למותו של תושב חולון
ניידות משטרה ובוחני תנועה בזירת תאונת דרכים בכביש 44 סמוך לבית דגן, לאחר האירוע הקטלני שבו נהרג רוכב קורקינט חשמלי

כמעט חודש לאחר תאונת הדרכים הקטלנית בכביש 44, הוגש כתב אישום חמור נגד תושב לוד בשנות ה־50 לחייו, המואשם כי פגע למוות ברוכב קורקינט חשמלי, הפקיר אותו בזירה ונמלט מהמקום.

התאונה אירעה ב־30 במאי בכביש 44, בין צומת כפר חב"ד לצומת בית דגן. כתוצאה מהפגיעה נהרג במקום תושב חולון בשנות ה־60 לחייו, שרכב על קורקינט חשמלי.

עם קבלת הדיווח פתחו שוטרי תחנת ראשון לציון ובוחני התנועה של מרחב שפלה בחקירה מואצת. במקביל נוהל מצוד אחר הנהג החשוד, שבסיומו אותר ונעצר בתוך שעות ספורות. במהלך הפעילות אותר גם רכבו ועל פי המשטרה נמצאו עליו ממצאים שקשרו אותו לתאונה.

לפי כתב האישום שהגישה פרקליטות מחוז מרכז לבית המשפט המחוזי בלוד, אחד הנוסעים ברכב הבחין ברוכב הקורקינט והזהיר את הנהג מפני פגיעה אפשרית. על פי הנטען, הנהג השיב כי מדובר בעמוד והמשיך בנסיעה.

עוד נטען בכתב האישום כי למרות האזהרה, סטה הנהג בחדות לעבר השול הימני של הכביש ופגע ברוכב באמצעות חלקו הקדמי־ימני של הרכב, מבלי להאט ומבלי שנדרש לבצע את הסטייה.

על פי כתב האישום, לאחר הפגיעה עצר הנהג את הרכב וירד ממנו, אך במקום להעניק סיוע לנפגע או להזעיק כוחות חירום, ניסה לשכנע את הקטינים שהיו עמו להיכנס חזרה לרכב ולעזוב את המקום.

כאשר הקטינים סירבו, נטען כי הנהג החל לרדוף אחריהם באמצעות רכבו, עד שנאלצו לעבור מעבר למעקה הבטיחות כדי להימנע מפגיעה. עוד נטען כי כאשר אחת הקטינות איימה להזעיק משטרה אם לא יסייע לפצוע, השיב לה: "אני אעשה לכם בלגאן".

בהמשך, כך לפי כתב האישום, חזר הנהג לזירת התאונה, ירד מהרכב לזמן קצר, ולאחר מכן עזב את המקום ונסע לביתו בלוד.

בוחני התנועה של מרחב שפלה המשיכו בחקירה במשך השבועות האחרונים ואספו ממצאים פורנזיים, טכנולוגיים ותיעודיים. במשטרה מציינים כי החקירה אפשרה גיבוש תשתית ראייתית רחבה שהובילה להגשת כתב האישום.

הפרקליטות מייחסת לנאשם עבירות של המתה בקלות דעת, הפקרה לאחר פגיעה, שיבוש מהלכי משפט ועבירות נוספות. במקביל להגשת כתב האישום הוגשה גם בקשה להאריך את מעצרו עד לתום ההליכים המשפטיים.


◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות חולון והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן