מבזקים
ערד: פעוטה בת שנתיים פונתה במצב אנוש לאחר שככל הנראה נפגעה מרכב ראשון לציון: שני צעירים נמשו מהים ופונו לבית החולים אשקלון: גבר כבן 40 נמשה מהים במצב אנוש, צוותי מד"א ביצעו החייאה 200 ק"ג בשר הושמדו וליקויי מס נחשפו בפעילות אכיפה במרחב רותם ערד: ארבעה תושבים נעצרו בחשד למעורבות בקטטה בעיר חילופי הנהגה במערכת החינוך ביבנה: שוש גופשטיין תנהל את בית הספר איינשטיין איו״ש: כתב האישום בפרשת חווארה מציג תמונה שונה מזו שפורסמה לאחר האירוע מאות צעדו במצפה רמון: מצעד הגאווה התקיים תחת אבטחה משטרתית מוגברת מצבור אמל"ח גדול אותר בבור מים סמוך לירושלים; במג"ב מעריכים: יועד לפעילות טרור התיכון לאמנויות בירושלים אירח משלחת בכירה של מנהלות ומנהלי מחוזות חינוך מארצות הברית עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית שבועית לכל המזלות זמני כניסת השבת ויציאת השבת 26-27.6.26; פרשת בלק דרמה במרכז ירושלים: נעצר נער בן 15 החשוד בדקירת קטין במהלך קטטה חשד להתעללות בפעוטות בירושלים: נעצרה מטפלת משכונת הר חומה אסון באתר הבנייה ברמלה: פועל כבן 35 נפצע אנושות לאחר שנלכד תחת פלטת ברזל כבדה קריית גת: נער בן 14 נפצע באורח בינוני לאחר שהתנגש עם אופנוע חשמלי בחומה מהשוק של הבוקר למוקד הבילוי של הלילה: פתח תקווה משיקה מתחם בילוי חדש אופקים: חסימות תנועה בשל הצבת מרחב מוגן במרפאה אשקלון פותחת את הקיץ: אטרקציות ב – 10 שקלים, פארק מים נודד וליגת חופים לילה לבן בתל אביב יפו: עשרות אלפים מילאו את מוקדי התרבות ברחבי העיר

כתב אישום נגד שני בגירים וקטין שחטפו מתלונן שהכירו באינסטגרם

פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד רמי צליח (37) ורחל דלאל דיין (18) מבאר שבע וקטין נוסף. זאת לאחר שחטפו אדם, שהגיע להיפגש עם דיין וסחטו באיומים את משפחתו

פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד רמי צליח (37) ורחל דלאל דיין (18) מבאר שבע וקטין נוסף. זאת לאחר שחטפו אדם, שהגיע להיפגש עם דיין וסחטו באיומים את משפחתו.

מכתב האישום שהגיש עו"ד רפאל חביב עולה כי צליח החליט לחטוף את מתלונן ולסחוט באיומים את משפחתו. לצורך כך ובהתאם להנחיית צליח פנתה דיין אל המתלונן באמצעות אפליקציית האינסטגרם תוך שהיא מתחזה לדמות אותה בדתה וזאת על מנת לפתותו להיפגש עמה.

במהלך השיחה בין השניים נמנעה דיין מלענות לשיחות וידאו מהמתלונן ועל מנת לרצותו שלה לו תמונה של בחורה אחרת. כמו כן, במהלך השיחות בין השניים נהגה דיין לעדכן את צליח לגבי התקדמות השיחות ומספר ימים לאחר שהחלו לשוחח הנחה צליח את דיין לתאם פגישה עם המתלונן והשניים קבעו להיפגש בפארק הציבורי.

לפגישה הגיע המתלונן עם חברו ובהתאם לבקשתה של דיין התקדם לעברה לבדו. אז הגיחו צליח והקטין יחד עם עוד מספר אנשים רעולי פנים, שהם מחזיקים חפצים הנחזים לנשקים. בסמוך לכך יצר צליח קשר עם אדם נוסף והם קבעו להיפגש בסמוך לשגב שלום. עם פגישתם הועבר המתלונן לרכבו של האדם הנוסף והם נסעו למערה סמוכה לבית הקברות.

במהלך אותו הלילה, התקשר צליח מספר פעמים לבני משפחתו של המתלונן ואיים עליהם שאם לא ישלמו לו 120,000 ₪, הוא ירה למתלונן בראש, וזאת כדי להניע לשלם לו את סכום הכסף האמור. בנוסף, איים "אם תדווח למשטרה אתה תלך" או מילים דומות לאלו. בהמשך אותו הלילה, העבירו צליח והקטין את המתלונן למבנה נטוש וביום שלמחרת פשטה המשטרה על המבנה ומצאה את המתלונן והנאשמים.

לצליח ולקטין יוחסו עבירות של חטיפה לשם רצח או סחיטה; סחיטה באיומים; הדחה בחקירה ולדיין יוחסה עבירה של חטיפה.

עם קבלת הדיווח אודות אירוע החטיפה, חוקרי תחנת באר שבע של מרחב הנגב פתחו בחקירה מאומצת, תוך שימוש במגוון אמצעים גלויים וסמויים, לאיתור החטוף ושוביו. במסגרת הפעילות הוקם חפ"ק מיוחד בראשות ממ"ר נגב, תנ"צ נחשון נגלר. בפעילות משותפת של לוחמי יס"מ נגב, שוטרי תחנת שגב שלום ויחידת מו"מ של משטרת ישראל, פשטו כוחות מסתערבים של ימ"ס מג"ב דרום על מתחם הבתים, עצרו את הנאשמים וחילצו את החטוף.

◼️ חדש! לקבוצת ווטסאפ חדשות 08-משפט ופלילים >> לחצו כאן

◼️ חדש! לקבוצת ווטסאפ חדשות 08-חדשות מהארץ >> לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון-דוברות המשטרה

דילוג לתוכן