מבזקים
ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים מהבמות הגדולות בעולם לביתה של רחל מאופקים: הביקור המיוחד של בוי ג'ורג' מזכרת בתיה תתכנס למרוץ לזכר יוני שמוכר, עם מסלול נגיש לכולם שרד את הקורונה ואת המלחמה, אבל עכשיו נפרד ממודיעין: הבר המוכר סגר את הדלתות כיוון M16 לעבר אביו, סבתו וילדים וירה בשטח בית ספר: בן 18 מרהט נאשם חג הסיגד מגיע לשכונות ירושלים: איפה ומתי יתקיימו החגיגות?

כתב אישום נגד תושב אילת: ניהל מקום להימורים לא חוקיים

התביעה ביקשה מבית המשפט להורות על חילוט הרכוש שנמצא במקום, הכולל את מכונות המזל והכסף המזומן, ששימשו על פי החשד להימורים האסורים

שבוע לאחר פשיטות נרחבות של בלשי משטרת אילת על מקומות הימורים לא חוקיים, הוגש כתב אישום נגד תושב העיר שניהל מקום הימורים במרכז העיר.

לפי כתב האישום שהוגש הבוקר, ב-5 בספטמבר 2024, בשעות הצהריים, פשטה משטרת ישראל מיחידת בילוש אילת על מבנה ברחוב אילות 19 בעיר, שם הופעל על פי החשד מתחם להימורים בלתי חוקיים, בניהולו של אליהו דהן, תושב אילת בן 56.

על פי כתב האישום, המקום שימש כמוקד להימורים אסורים באמצעות מכונות מזל מסוג "מולטיגיים". במהלך הפשיטה נתפסו ארבע מכונות מזל, כסף מזומן בסכום של 560 שקלים ורשימת שמות של משתתפים במשחקים האסורים.
העבירות המיוחסות לנאשם:

1. החזקת מקום להימורים או הגרלות
2. הגרלות והימורים אסורים – מארגן/עורך.
התביעה ביקשה מבית המשפט להורות על חילוט הרכוש שנמצא במקום, הכולל את מכונות המזל והכסף המזומן, ששימשו על פי החשד להימורים האסורים.

הצטרפו לחדשות אילת בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן