לאחר התקיפה האמריקנית וההיסטורית הלילה בשלושת אתרי הגרעין באיראן, הגיע הערב (א') ראש ממשלת ישראל מר בנימין נתניהו ורעייתו הגב' שרה נתניהו לרחבת הכותל המערבי בירושלים לתפילת הודיה מיוחדת לקב"ה על הניסים וכן תפילה לשלומו של נשיא ארה"ב על תמיכתו בישראל בעת הזו.
התפילה התקיימה במעמד רב הכותל המערבי והמקומות הקדושים הרה"ג שמואל רבינוביץ שליט"א ומנכ"ל הקרן למורשת הכותל המערבי מר מרדכי (סולי) אליאב, ובו נאמרו פרקי הלל והודיה על הנסים הגלויים המתרחשים כל העת במלחמת "עם כלביא".
כזכור, שעות ספורות ערב פתיחת מלחמת "עם כלביא" הגיע ראש הממשלה לכותל המערבי לתפילה והצלחה ובמהלכו הטמין פתק בן אבני הכותל ובו כתב "עם כלביא יקום וכארי יתנשא".
במהלך התפילה נשא רב הכותל המערבי יחד עם ראש הממשלה תפילה מיוחדת עבור נשיא ארה"ב, כאות הוקרה על עמידתו הנחושה לצידה של מדינת ישראל בעת הזו, ועל תרומתו לביטחון האזור.
בסיום התפילה הטמין ראש הממשלה פתק בין אבני הכותל ובו כתב: עם ישראל קם – עם ישראל חי!
ראש הממשלה בנימין נתניהו: "לפני עשרה ימים ערב הפעולה ההיסטורית של עם ישראל, אני עמדתי פה ושמתי פתק "הן עם כלביא יקום". עכשיו, לאחר עשרה ימים אני נמצא באותו המקום ושם פתק ובו כתוב "הן עם כלביא קם – עם ישראל חי!".
■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








