כתב אישום חמור הוגש בבית משפט השלום באשקלון נגד תושב העיר, בשנות ה-60 לחייו, המואשם בסדרת אירועים אלימים שהופנו כלפי אשתו וקרוביה לאורך תקופה ממושכת.
על פי כתב האישום, אחד האירועים המרכזיים התרחש ב-23.8.2024. קרובת משפחה הגיעה לדירת בני הזוג כדי לסייע בניקיון ולתמוך באשת הנאשם. במהלך סידור הדירה, היא השליכה מוצרי מזון פגי תוקף וביקשה מהנאשם להשליך את השקית לפח. בתגובה, הנאשם לקח את השקית ושפך את תכולתה על גרם המדרגות מחוץ לדירה, מה שהוביל לעימות מילולי.
בעקבות המתח שהתפתח, הגיע למקום בן משפחה נוסף. עם הגעתו, כך נטען, הנאשם תקף תחילה את הקרובה במכת אגרוף בצד גופה, ולאחר מכן היכה גם את קרוב המשפחה בבטנו. בהמשך, השליך הנאשם כלי זכוכית לרצפה, ורסיסים שניתזו ממנה פצעו ברגלו של אחד המתלוננים.
בשיא האירוע, הנאשם פנה לאשתו שישבה על הספה, חטף את הטלפון מידה, השליך אותו לרצפה ואמר לה: "לא יהיה לך טלפון, לא יהיה לך חיים, לא יהיה לך כלום — תמותי". האישה פרצה בבכי. האלימות נמשכה כאשר הנאשם נטל סנדל והיכה באמצעותו את קרובת המשפחה, ואף זרק ושבר את משקפיה.
בכתב האישום מצוין עוד כי כשלושה חודשים לפני אירוע זה, היכה הנאשם את אשתו בפניה וגרם לה חבלה בעין.
הנאשם מואשם בעבירות של תקיפה סתם, היזק לרכוש בזדון, וכן תקיפה הגורמת חבלה של ממש בנסיבות בן זוג. הדיונים בעניינו יתקיימו בבית משפט השלום.
◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן







