מבזקים
חג סוכות שמח עם ישראל! מתכון מושלם: עוגת אורז פריכה עם שבעת המינים, ערמונים ועשבי תיבול מחאה מול בלפור: הקפות ושופרות סמוך למעון ראש הממשלה מזג האוויר בסוכות: טפטופים בחוף לצד עומסי חום בדרום ובבקעה שדרות: בת 50 פונתה במצב קשה לאחר שנחנקה בזמן האכילה נתיבות: בן 30 נפצע קשה באירוע אלימות אשדוד: בן 60 נפגע מרכב ברחוב הפלמ״ח כביש 40: שניים נפצעו בתאונה סמוך לצומת שרונים פצועים רבים בתאונה בבת ים משרד החינוך ואינטל חתמו על הסכם לקידום AI ו־STEM – שרה נתניהו הייתה מעורבת בקידום המהלך בישראל חיפושים נרחבים אחר יבגני מיכאילוב; נראה לאחרונה בטיילת באילת הותר לפרסום: רס״ר (מיל׳) נדב קלי ורס״ר (מיל׳) אופק מועלם נפלו בקרב ברצועת עזה ההקלה הייתה קצרה: מחיר הדלק צפוי לזנק ביותר מ – 40 אגורות ולחזור מעל 8 שקלים רמת השרון: שב"ח נתפס על קורקינט החשוד כגנוב – 28 דוחות נרשמו במבצע אכיפה נס ציונה: ילדי כיתה א׳ הכינו שרשרת ענקית שתיתלה בסוכת החיילים רוב תושבי נתניה מרוצים מהעירייה – אז למה הנתון דווקא ירד לעומת לפני עשור? נראו כמו ביצים מפוקחות – אבל החותמות חשודות כמזויפות: 76,800 ביצים נתפסו בדרך לירושלים נתניה: כבר הסתבך עם רשות המסים – ואז עשה זאת שוב; סוכן ביטוח נשלח לשנה בכלא נוסעים לכותל בסוכות? מיום ראשון ייחסמו הצירים לעיר העתיקה – אלה הרחובות באר שבע, אשדוד, אילת, אופקים ונתיבות: סיוע בסבסוד מעונות – בלי לקבוע תור

לא להאמין: 2,863 טון אשפה ביתית פונתה באור יהודה ב-5 שבועות

כמו כן, פונו 647 טון של גזם וגרוטאות. במקביל מתקיימות עבודות נמרצות של ניקיון, שתילה, הדברה וצביעה ברחבי העיר | ראש העיר, ליאת שוחט: "דואגים לכך שהעיר תהיה נקיה ומצוחצחת"

עובדי אגף תנופ"ה בעיריית אור יהודה בראשות מירה קהלני עובדים מסביב לשעון במהלך השבועות האחרונים כדי לנקות ולהכין את העיר לחג עם שלל משימות לניקוי וטיפוח העיר. מהנתונים עולה כי בחמשת השבועות האחרונים פונו לא פחות מ-2,863 טון של אשפה ביתית.

האשפה הביתית באור יהודה נאספת מדי יום ובימים שלקראת החג מתוגברת עבודת האיסוף עוד יותר על רקע ההכנות של התושבים לחג. במקביל, עובדי האגף נערכים לקיים עבודות ליליות לפני ואחרי החג כדי לשמור על המרחב הציבורי נקי מפסולת. כמו כן, מתקיימים פינויים מוגברים של גזם וגרוטאות על רקע המדיניות העירונית להשאיר את ימי ההוצאה הרגילים במיוחד בימים שלקראת חג הפסח.

כך עולה מהנתונים כי נערמו מתחילת מרץ 647 טון של גזם וגרוטאות, כל זאת כחלק מהעובדה שבבתים מתקיימים בתקופה הזו ניקיונות ומפונה פסולת שאינה נדרשת עוד.

מעבר לעבודת הפינוי, עובדי אגף תנופ"ה עומלים בשבועות האחרונים על ניקיונות נמרצים של המרחב הציבורי. בין השאר נשטפות כל הגינות והפארקים באופן תכוף כדי לדאוג לכך שילדי העיר יוכלו ליהנות ממרחבים נקיים. כמו כן, נשטפים השווקים ואיזורי המסחר, הכניסות לבתי הכנסת וכלל המרחבים הפתוחים. במקביל, מבוצעות עבודות שתילה רבות של הערוגות ברחבי העיר יחד עם עבודות צביעה וכן הדברה על רקע העובדה שכבר בתקופה הזו מגיעה עונתם של היתושים.

בתקופה הזו מתקיימת עבודה משמעותית גם של הפיקוח העירוני, כשאחת המשימות הבולטות היא לדאוג שבבניינים המתאכלסים, בעיקר בבית בפארק, ייאכף פינוי פסולת הבניין למרחב הציבורי. עד כה בוצעו דוחות רבים למי שעל אף ההנחיות הברורות של העירייה ממשיך לעבור על חוק העזר העירוני. כמו כן, מתבצעת אכיפה בלתי מתפשרת כנגד מי שמוציא גזם וגרוטאות שלא ביום ההוצאה.

ליאת שוחט, ראש עיריית אור יהודה, מציינת: "עובדי אגף תנופ"ה עובדים סביב השעון כדי לדאוג לכך שהעיר שלנו תהיה נקיה ומצוחצחת, כשהם מסתייעים בפיקוח העירוני שדואג לאכיפה. אני שמחה לראות את שיתוף הפעולה של התושבים ששומרים על הניקיון ומסייעים לנו במלאכה. זו הזדמנות להודות לכל מי שעושה במלאכה כדי לשמור על אור יהודה נקיה".

◼️ הצטרפו לחדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן
דילוג לתוכן