לוד: כתב אישום חמור נגד תושב ג'נין – פרץ לבית המעסיקה של אימו, תקף ושדד

לפי הפרקליטות, השניים ריתקו את האישה, הפעילו אלימות פיזית ומינית, גנבו 5,000 ש״ח ופלאפון – והנאשם נתפס בג'נין כעבור כארבע שנים

פרקליטות המדינה הגישה היום לבית המשפט המחוזי מרכז בלוד כתב אישום נגד תושב השטחים שפרץ לבית המעסיקה של אימו, תקף אותה באלימות פיזית ומינית, שדד אותה ואיים עליה. הנאשם נתפס בשטחים כארבע שנים לאחר ביצוע השוד.

מכתב האישום שהוגש על ידי עו"ד מאיה גור לוי מפרקליטות מחוז מרכז עולה, כי הנאשם עלא שאמי (34) מג'נין קשר קשר עם אדם אחר על מנת לפרוץ ולתקוף אישה שהעסיקה את אימו כמנקה בביתה, זאת לאחר שהאישה פרסמה מספר פוסטים בפייסבוק כשהיא מתלוננת על אם הנאשם ומספרת כי היא חושדת שהאם גונבת ממנה כסף. עקב כך, בליל ה-7.1.2022 פרצו הנאשם וחברו לביתה של האישה, שישנה באותה שעה במיטתה. השניים ריתקו אותה למקומה, חנקו אותה, הרביצו, בעטו ודרכו עליה. השניים החלו להסריט את האישה בפלאפון כשהם מנסים להפשיט אותה ולנשק אותה, כל זאת כשהם מקללים ומאיימים שירצחו אותה. בשלב מסוים סיפרה להם האישה על הכסף המזומן שבתיקה על מנת שיעזבו אותה, והשניים נטלו מהתיק 5,000 ₪ ואת הפלאפון שלה ונמלטו מהמקום. הנאשם נעצר בג'נין במהלך מבצע של יחידה משטרתית מיוחדת.

כתב האישום מייחס לנאשם עבירות של שוד בנסיבות מחמירות, קשירת קשר לפשע, מעשה מגונה ואיומים.

בבקשת המעצר הדגישה פרקליטות מחוז מרכז, כי נסיבות כתב האישום מלמדות שמדובר באדם אלים, בעל תעוזה רבה שפועל ללא מורא, ואין בחלוף הזמן כדי להקהות את מסוכנותו. עוד הודגש כי מדובר בתושב חוץ ללא היתר כניסה לישראל וישנו חשש ששחרורו יביא להתחמקותו מהליכי משפט, ועל כן יש לעוצרו עד לתום ההליכים.


◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן