מבזקים
זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי

לוד פותחת מוקדי הפגה לילדי הגנים: “קצת אוויר” להורים ולילדים

עיריית לוד תפעיל החל מ־17 במרץ מסגרות הפגה לילדים בני 3 עד 6 בגנים ממוגנים, למשך עשרה ימים ועד חופשת פסח

עיריית לוד תחל מיום שלישי הקרוב, 17 במרץ, בהפעלת מוקדי הפגה לילדי הגנים בעיר, כחלק ממענה שנועד להקל על ההורים ולאפשר לילדים מסגרת בטוחה, רגועה ומותאמת לימי החירום.

הפעילות, שגובשה על ידי מחלקת גני הילדים באגף החינוך, מיועדת לילדים בגילאי 3 עד 6 הלומדים השנה בגני הילדים בעיר, ותתקיים במבני גנים שבהם קיים מרחב מוגן תקני. בעירייה מדגישים כי מדובר במענה רשותי, למי שמעוניין בכך, ולא בחזרה מלאה לשגרה.

המסגרות יפעלו בין השעות 09:00 ל־14:00, אך שעות ההגעה והעזיבה יחולקו לפי אותיות שם המשפחה, כדי להפחית עומסים בכניסה וביציאה. ילדים שמשפחתם באותיות א' עד י' ישהו בפעילות בין 09:00 ל־13:00, ואילו ילדים שמשפחתם באותיות כ' עד ת' ישהו בה בין 10:00 ל־14:00. בעירייה ציינו כי לאחר חמישה ימי פעילות יוחלף סדר ההגעה, כך שהקבוצה השנייה תגיע מוקדם יותר.

לפי המתווה, מחר צפויה להתפרסם רשימת הגנים שייפתחו. ברוב המקרים הילדים ישובצו בגן האם שלהם, אך בחלק מהמקרים יתבצעו איחודים בין גנים בשל מחסור בכוח אדם או היעדר מיגון תקני.
הפעילות תימשך עשרה ימים, לא תכלול ימי שישי, ותופסק עם היציאה לחופשת פסח. היא מיועדת לילדי חינוך רגיל וחינוך מיוחד כאחד, אך בעירייה מבהירים כי לא יופעלו הסעות, גם לא עבור החינוך המיוחד, ולכן ההגעה תהיה באחריות ההורים.
המסגרות יופעלו בהתאם להנחיות פיקוד העורף לחינוך בלתי פורמלי, ובהובלת תומכות החינוך. ההורים מתבקשים לשלוח עם הילדים ארוחת בוקר.

ראש העיר לוד, עו"ד יאיר רביבו, הודה לתומכות החינוך על ההתגייסות למהלך ואמר כי מדובר ביוזמה שנועדה לאפשר לתושבים “קצת אוויר” בתוך התקופה המורכבת. עוד ציין כי הורים המעוניינים לסייע בהתנדבות במהלך הפעילות יכולים לפנות לעירייה.

בעירייה הדגישו כי במקרה של אזעקה במהלך הפעילות, הילדים ייכנסו מיד למרחב המוגן ויפעלו לפי הנחיות הבטיחות.


◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית לוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן