מוקדם יותר היום (ו׳), לוחמים מיחידת דובדבן פעלו בהכוונת שב״כ במחנה בלאטה שבחטיבת שומרון למעצר אחד מבכירי תשתית הטרור במרחב.
במהלך הסריקות המבוקש נורה וחוסל.
כמו כן, הכוחות סרקו את רכבו של המחבל ואיתרו בו אקדח ומחסניות. מחבל נוסף ששהה בבית נעצר והועבר להמשך חקירת כוחות הביטחון.
המחבל, עומר מצטפא אבו ליל, תושב שכם, מבכירי תשתית הטרור בבלאטה בשנים האחרונות, היה מעורב במספר פיגועי ירי לעבר כוחות צה״ל בגזרת שכם, ללא נפגעים. בנוסף, היה מעורב בסיוע בהעברות נשק לתשתיות הטרור בשכם ובג׳נין ומוכר כמי שהעניק מחסה וסיוע למבוקשים בשכם.
כוחות צה״ל ושב"כ ימשיכו לפעול לסיכול טרור ברחבי יהודה ושומרון, היכן שיידרשו ומתי שיידרשו על מנת לשמור על ביטחון אזרחי ישראל.
◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן
■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









