מבזקים
לא בגלל מנוף או פיגומים: אתר בנייה בקריית גת נסגר מחשש לסכסוך פלילי השיעור שהסביר לתלמידים בקריית מלאכי למה תיק פלילי לא נגמר בבית הספר ליד רמלה: חמישה מנרצחי הנובה הונצחו בטורניר כדורגל מרגש תלמידים מראש העין חקרו את נחל רבה – והממצאים שלהם נכנסו למאגר בינלאומי לא תפילה, לא הפגנה: מאות התכנסו מול חומות ירושלים בשביל דבר אחד גאווה על מחצלות ופופים: מודיעין מכבים רעות חוגגת קהילה ושייכות "סבא שלי, ניצול שואה, ביקש ממני לא לשתוק": כך הפכה העדות על 7 באוקטובר למסלול שיקום הוא נראה יפה, אבל מחמם את העיר: ראש העין מתחילה להוציא את הדשא הסינטטי מהפארקים לפני שנתיים חולון הציבה יעד אחד – עכשיו מתחילים לראות את התוצאות בצה"ל אשדוד מדברת באנגלית ומנצחת: שתי נבחרות מהעיר בצמרת הדיבייט הארצית לא רק חשמל: המברקים שנחשפו אחרי 103 שנים חושפים את הקרב הפוליטי שניהל את תל אביב אחרי המאבק בתאגיד המים: מאות תושבים בגדרה יעברו לקבל שירות מתמר סמוך לחצות ולאחר שעות של פעילות, מתנדבי זק"א סיימו את עבודתם בדירת הרצח ברחובות אלה המלאכים מקריית גת שהצילו ילד מרכב נעול בשורה לתושבי הדרום: מתחם הבאולינג והפנאי המתקדם נפתח בקריית גת שילוב זרועות היסטורי, בדגש על הגנת אזור ירושלים: מטוסי טייסת הכיבוי הלאומית "אלעד" יופעלו מבסיס חצור עדכון מיוחד ממודיעין; צוותים עירוניים בסריקות תאונה באשקלון: הולך רגל כבן 52 נפצע באורח בינוני ברחוב יוספטל ההסכם בין ישראל לאיראן עוד לא נכתב; המדיניות נותרת ללא שינוי, בתוקף עד מחר בערב אירוע חריג בחולון; בת 11 הובהלה לבית החולים במצב קשה

לילה חריג בבית שמש ובירושלים: עשרות מפירי סדר

במהלך חסימות אלו, באזור רחוב נהר הירדן בבית שמש, מנעו מאות מפרי סדר את תנועתם של מספר אוטובוסים שחלפו במקום תוך הבערת פחים ויידוי אבנים.

בשעות האחרונות, החלו מאות מפירי סדר לחסום נתיבי נסיעה במספר מוקדים בערים ירושלים ובית שמש תוך סיכון משתמשי הדרך.

במהלך חסימות אלו, באזור רחוב נהר הירדן בבית שמש, מנעו מאות מפרי סדר את תנועתם של מספר אוטובוסים שחלפו במקום תוך הבערת פחים ויידוי אבנים. כתוצאה מכך, נגרם נזק לרכב שחלף במקום אולם למרבה המזל אין נפגעים.

לאחר שקצין משטרה כרז למפגינים כי מדובר בהפרת סדר וניתן למפרי הסדר זמן להתפנות מעצמם אך ללא היענות מצדם, נאלצו כוחות המשטרה להשתמש באמצעים לפיזור הפרות סדר במטרה לאפשר את פתיחת החסימה בכביש לתנועה סדירה.

במקביל, במהלך מחאה באזור כיכר פריז, עשרות מפגינים הפרו את הסדר באזור, חסמו את נתיבי הנסיעה וסיכנו את משתמשי הדרך. בתוך כך, חשוד עובר אורח, ריסס גז פלפל לעבר המפגינים ונעצר על ידי השוטרים. חשוד זה הועבר לחקירה בתחנת המשטרה יחד עם מספר מעורבים שהפרו את הסדר במקום.

עד כה במהלך הערב, עצרה המשטרה 4 חשודים שהפרו את הסדר והם הועברו על ידי השוטרים לחקירה בתחנת המשטרה. כוחות משטרה ומג"ב פועלים במוקדים השונים גם בשעה זו להשבת הסדר.

משטרת ישראל תמשיך לאפשר את המחאה כחוק, אולם לא תאפשר הפרת הסדר הציבורי בניגוד לחוק. תכלית הפעילות המשטרתית היא בראש ובראשונה להגן על המוחים ועל זכותם למחות. לצד זאת, חובתה של המשטרה לפעול לשמירת הסדר במרחב הציבורי, וטיפול באלו המסכנים את שלום הציבור ומשתמשי הדרך.


◼️ חדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן