מבזקים
מונטריאול: יהודי נהרג באירוע ירי; נסיבות מותו נבדקות מפקד מרחב אילת, נצ"מ אלון כלפון, בהודעה מיוחדת לתושבים אירוע ירי במונטריאול שבקנדה צפו: פשיטה על מכון הטסטים באשדוד; 12 עצורים עד כה הודעה לתושבי אילת והנופשים: תרגיל צבאי ייערך מחר בבוקר במרחב המפרץ עיריית רחובות מגיבה להחלטת בית הדין: "שמחים שבית המשפט קיבל את בקשתנו וביטל את השביתה" ועד עובדי עיריית רחובות על החלטת בית הדין: "עדות לצדקת מאבקנו, חובת ההוכחה היא על העירייה" דרמה ברחובות: בית הדין לעבודה הכריע – השביתה הכללית בעירייה תידחה ביום ותבוטל בכפוף להעברת תקציב הרווחה סגירת מעגל: צה"ל ושב"כ חיסלו את מחבל הנוח'בה שהחזיק בחטוף עומר שם טוב רמלה חוסכת עד 50% בצריכת החשמל: פרויקט תאורת ה-LED מציג תוצאות מרשימות השב"כ וראש עיריית אילת מרגיעים: "אין התרעה קונקרטית לעיר, אילת מוגנת וערוכה לעונת הקיץ" אירוע רפואי בנגב: כ-15 תצפיתניות לקו במכת חום במהלך פעילות שטח בתוך יממה: זק״א פעלה בשתי זירות טראגיות בארה״ב – גופות ישראלים יוטסו לישראל בן 30 נפצע באירוע אלימות בתל אביב גבעת שמואל חוגגת ספרות: עשרות השתתפו בערבי “מה קורא?” עם יוצרים מקומיים פסטיבל המתגייסים חוזר לגני יהושע: מאות צעירים צפויים להגיע – רכבת ישראל מתגברת שירותים הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה

לינה שרון תומכת ברועי גבאי

 

אשת החינוך הוותיקה והחברה לשעבר במועצת העיר יבנה, לינה שרון, הודיעה לפני שעה קלה על תמיכתה בחבר המועצה רועי גבאי לראשות עיריית יבנה.חברת המועצה לשעבר: "רועי בלט כבר כתלמיד בחטיבה העליונה ב'גינסבורג' אותה ניהלתי"

"תושבי יבנה היקרים, ביום שלישי נלך כולנו לבחור את ראש העיר הבא של יבנה.
הייתי מנהלת החטיבה העליונה ב'גינסבורג' כשרועי גבאי היה תלמיד", ציינה, והוסיפה: "רועי בלט במעורבות הרבה שהוא גילה בכל מה שקשור בנתינה, בהתנדבות ובעזרה לזולת. הוא נבחר ליו"ר מועצת התלמידים ואחר כך גם ליו"ר מועצת הנוער העירונית. לימים נפרדו דרכנו ונפגשו שוב בשנת 2013, כששנינו נכנסנו למועצה ברשימתו של צבי גוב-ארי ז"ל, 'יבנה שלנו'. כחבר מועצה הייתה לו אוזן קשבת לכל עניין או בעיה שהעליתי לפניו. הוא ענה תמיד בסבלנות אין-קץ, בחיוך ובסבר-פנים יפה. ב-2018 הודעתי לראש העיר שאני עוזבת את סיעתו וחוברת לסיעתו של רועי – 'יבנה במרכז'. קיבלתי את ההחלטה לאחר חמש שנות עבודה צמודה בקואליציה. התרשמתי במיוחד מיכולת הלמידה המהירה שלו, מיכולתו לנתח מצבים, משליטתו בפרטים הקטנים והגדולים שעלו בישיבות המועצה והקשורים לענייני העיר והתושבים.

במיוחד הרשימה אותי אישיותו: מכבד כל אדם, מקשיב בסבלנות, הוא אדם ערכי בכל צעד ושעל של מעשיו. רועי הוא מנהיג המבזר סמכויות, קשוב, ענייני, משתף, מקשיב לבעיות התושבים והעיר, מנסה לעזור ככל שהוא יכול, פתוח לחדשנות ומלא תוכניות להצעיד את יבנה קדימה. נכחתי כמעט בכל חוגי הבית שהוא ערך גם בקדנציה הקודמת וגם בקדנציה הזאת.
לא שמעתי אותו מעולם מכפיש את הזולת. בכל פעם שהוא נשאל על המתמודדים האחרים, תשובתו הייתה: "אני מתרכז רק בעצמי. לא רוצה לדבר על אחרים". גם כשהיו שאלות קשות או קנטרניות הוא מעולם לא זלזל בשואל, אלא ענה תמיד לגופו של עניין. אלו הסיבות לתמיכתי ברועי גבאי".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עצמי

דילוג לתוכן