מבזקים
בן 8 נפצע לאחר שנפל מגמל באילת טכנולוגיית SMILE להסרת משקפיים בלייזר הגיעה לבאר שבע לא רק צעדה: כל הפעילויות שמחכות לאזרחים הוותיקים בבאר שבע בנובמבר תהלוכה, מסורת ומוזיקה: כך תחגוג בת ים את חג הסיגד 34 נפגעים באירוע חומרים מסוכנים בבית ספר בירושלים: 30 מהם ילדים "אישה צנועה ורבת חסד": עדנה בכורי, שהקדישה את חייה למשפחתה ולאהבת האדם אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי מכניסים קצב לחיים: המחזור החדש של ״קצב החיים״ נפתח בטרמולו נתניה נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך

לכיש: כ־200 רצים השתתפו במרוץ בין הכרמים – מגיל 4 ועד 70

כ־200 רצים ורצות השתתפו במרוץ "ענבי טלי 2026" שנערך בין הכרמים והשטחים החקלאיים במושב לכיש. המשתתפים התחרו במקצים של 10 ו־5 ק"מ ובמקצה משפחתי של 2 ק"מ. בין הרצות הייתה אירנה גולובב, תושבת לכיש ואם לשלושה, שסיימה במקום השני בקטגוריית הנשים במקצה ל־10 ק"מ – בזמן שילדיה הצעירים השתתפו גם הם במרוץ.

כ־200 משתתפים, מגיל 4 ועד 70, יצאו לרוץ בין הכרמים במושב לכיש במסגרת מרוץ "ענבי טלי 2026", שנערך בנוף החקלאי של האזור, סמוך לתוואי שביל ישראל.

המרוץ כלל שלושה מסלולים: מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומסלול משפחתי באורך 2 ק"מ שיועד גם לילדים. במקצים התחרותיים נעשה שימוש בשבבים דיגיטליים למדידת זמני הריצה.

לדברי המארגנים, מדובר במרוץ ראשון מסוגו בישראל המתקיים בתוואי הכרמים של המקום. המסלולים עברו בין הכרמים והשדרות המוצלות, ובסיום קיבלו המשתתפים גם מתוצרת הענבים המקומית.

אחד הסיפורים המשפחתיים שבלטו באירוע היה של אירנה גולובב, תושבת לכיש, שהגיעה למרוץ עם משפחתה. גולובב השתתפה במקצה התחרותי ל־10 ק"מ וסיימה במקום השני בקטגוריית הנשים.

במקביל השתתפו ילדיה במקצה המשפחתי ל־2 ק"מ: קינן בן ה־6 רץ באופן עצמאי, איה בת ה־4 רצה לצד אמה, ושי בת השנה עשתה את המסלול בעגלה.

"אנחנו גרים בלכיש כבר שמונה שנים", סיפרה גולובב. "בעלי מאוד רצה לגור בלכיש וחיכינו שנתיים לגור שם. זה היה החלום שלנו לגדל שם את הילדים שלנו. האירוע עלה על כל הציפיות – זו הייתה חגיגה מושקעת ומדהימה".

כרמל הלפרין, מנכ"ל "ענבי טלי", השתתף בעצמו במקצה ל־10 ק"מ. לדבריו, "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל, ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ניצן אשוח

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן
דילוג לתוכן