מבזקים
לקראת הסלמה? צה"ל מתגבר כוחות באופן נרחב בגזרת הצפון דרמה בירושלים: חובשי "איחוד הצלה" הצילו את חייו של בן 3 הושלם מבצע "לביאות המפרץ": מאות ישראלים חולצו מאיחוד האמירויות טרגדיה בבאר שבע: אישה בת 36 אותרה ללא רוח חיים בביתה מבצע "שאגת הארי": עשרות מיגוניות חדשות הוצבו ברחבי לוד התראה מטאורולוגית בישראל "חיים שנגדעו ברגע אחד": נס ציונה נפרדת מגאיה אורן ז"ל, תלמידת התיכון שנהרגה ברחובות לא יתקיימו לימודים ברמת גן בשבוע הבא ראש עיריית גבעת שמואל,יוסי ברודני, לתושבים: "אל תתנו לשגרה להטעות אתכם – המלחמה עדיין כאן" שר החינוך להורי התלמידים: "ביטחון ילדינו מעל הכל – מרבית מוסדות החינוך יישארו סגורים" מערכת החינוך ביבנה לא תיפתח ביום ראשון: הלמידה מרחוק תימשך השר אלי כהן בביקור בחמ"ל באשקלון: "צריכים עורף חזק" תחת מתקפת טילים מאיראן: יירוטים בשמי הדרום והשפלה, פצועה בדרך לממ"ד וגם: פגיעה ישירה בכברי ראש עיריית אשדוד: "לא נאפשר פתיחה של מערכת החינוך עד לשקט ביטחוני מלא" תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים"

 לעולם לא תצעדו לבד: על החיילים הבודדים של המרכז לחיילים בודדים

בנוסף למשלוחי המצרכים, המרכז ע"ש מייקל לוין ז"ל יקיים ארוחות חג משותפות ברחבי הארץ. הארוחות יתקיימו בפורמט "סדר פסח בצוותא", ויאפשרו לחיילים הבודדים ליהנות מארוחת חג מסורתית וחמה באווירה משפחתית ותומכת, ב6 הבתים של העמותה הפזורים בירושלים, הרצליה ומודיעין ובמרכזי העמותה השונים ברחבי הארץ, עם מתנדבי ועובדי העמותה.

לקראת חג הפסח הקרב ובא, המרכז לחיילים בודדים ע"ש מייקל לוין ז"ל מעניק סיוע מקיף ל-3,500 חיילים בודדים המשרתים בצה"ל. העמותה, הפועלת ללא לאות למען רווחתם של חיילים אשר עלו לישראל או נותרו ללא משפחה תומכת בארץ, מבטיחה כי יחגגו את חג החירות בשמחה ובכבוד.

לקראת החג, החיילים הבודדים מקבלים סיוע עם משלוחי מצרכים חגיגיים, ישירות לבתיהם. המשלוחים יכללו מוצרים לחג ולמחייה, וכן ממתקים ופינוקים נוספים כדי להכניס את אווירת החג לבתיהם.

בנוסף למשלוחי המצרכים, המרכז ע"ש מייקל לוין ז"ל יקיים ארוחות חג משותפות ברחבי הארץ. הארוחות יתקיימו בפורמט "סדר פסח בצוותא", ויאפשרו לחיילים הבודדים ליהנות מארוחת חג מסורתית וחמה באווירה משפחתית ותומכת, ב6 הבתים של העמותה הפזורים בירושלים, הרצליה ומודיעין ובמרכזי העמותה השונים ברחבי הארץ, עם מתנדבי ועובדי העמותה. הארוחות יכללו קריאת ההגדה, שירים ושיחות חג, ויספקו לחיילים תחושת שייכות וקהילה בחג בו רבים מתגעגעים למשפחותיהם, או שאינם בקשר איתם.

ליאורה רובינשטיין מנכ"לית המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין ז"ל: "חג הפסח הוא זמן של משפחה וחירות, ואנו רואים חשיבות עליונה להבטיח שלכל חייל בודד תהיה את האפשרות לחגוג אותו כראוי. הסיוע שלנו נועד לא רק לספק צרכים פיזיים, אלא גם להעניק תמיכה רגשית ולחזק את תחושת השייכות שלהם למדינת ישראל ולקהילה".

המרכז לחיילים בודדים ע"ש מייקל לוין ז"ל פועל לאורך כל השנה כדי לספק מעטפת תומכת לחיילים הבודדים, הכוללת סיוע בדיור, ייעוץ אישי, תמיכה כלכלית, פעילויות חברתיות ועוד. לקראת החגים, העמותה מגבירה את מאמציה כדי להבטיח שלחיילים יהיה חג שמח ונעים.

 הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

צילום: יחצ

דילוג לתוכן