מבזקים
אישה בת 67 נפצעה באירוע אלימות ברחוב לופית באילת רחוב חדש במורדות ארנונה בירושלים נקרא על שמו של פרופ' יעקב נאמן משטרת ירושלים איתרה נהגת שתיעדה את עצמה עם פעוטה על רגליה: "תנהגי, תנהגי" איים בקרש על מתדלק ברהט, לקח 700 שקל ונמלט: כתב אישום נגד תושב העיר "כמה שרצת מהר, לא השארת אף אחד מאחור": גן יבנה תרוץ שוב לזכר רס"ן אופק אהרון ירושלים: 31 אישומים בפרשת ה־9.3 מיליון שקל מהביטוח הלאומי התחילה כקבוצת תיאטרון אחת: התוכנית מראשון לציון שהפכה למודל עירוני וזכתה באות שר החינוך יש לכם גג? הוא יכול לייצר לכם כסף – ויש סיבה לבדוק את זה לפני סוף 2026 100 יחידות אירוח בדרך לרמת הנגב: המגרש שווק בכ – 15 מיליון שקל הכיר בן 13 דרך Bump: הצהרת תובע נגד בן 20 מחולון בחשד לעבירת מין לקראת יום כיפור בלוד: העירייה הגיעה לבתי בעלי סוסים ומזהירה מאכיפה מוגברת "קליטה רציפה היא תשתית חיונית": למה ראש העיר אשקלון פנה למנכ"ל פלאפון? בלעה משחק והתקשתה לנשום: הפעולה המהירה שהצילה פעוטה בבני ברק 20 אלף מקומות ויותר ממיליארד שקל: הארנה L2 בלוד יצאה למכרז "אתה מת היום": הוויכוח בחוף פולג בנתניה שהסתיים בדקירת קטין נטע ברזילי מגיעה לאופקים: כל הפרטים על פסטיבל בירת הגיבורים אשקלון מרחיבה את התוכנית שנועדה לחזק את השפה של ילדי הגנים העיר העתיקה בבאר שבע הופכת למסיבה: שני לילות של מוזיקה, אוכל ואלכוהול – בחינם תל אביב: מאגר תת-קרקעי חדש נועד לצמצם הצפות בחורף מכיתה א' ועד ו': 144 תלמידים חזרו ללימודים בתלמוד התורה באור יהודה

מאות השתתפו בערב "תינוק רעב זה לא צחוק"

גלי ניצן, מנהלת ונשיאת פרוייקט ״תינוקות של החיים״, הודתה לקהל בהתרגשות: "החיבוק הגדול שקיבלנו מהציבור הוא הוכחה לכך שהומור באמת יכול לשנות חיים. אנחנו נמשיך לפעול כדי שלא יהיו יותר תינוקות רעבים.

ביום שלישיה תקיים האירוע הראשון של "תינוק רעב זה לא צחוק!" – מופע סטנדאפ שכל הכנסותיו הוקדשו לפרויקט "תינוקות של החיים", מיזם חברתי המסייע לאימהות חד-הוריות ולמשפחות במצוקה באמצעות חלוקת מארזי מזון וסיוע לתינוקות.

האירוע התקיים בהשתתפות מאות נשים וגברים שהגיעו לתמוך, לרגש ולצחוק. על הבמה הופיעו בהתנדבות הסטנדאפיסטים ליטל שוורץ, מור חן ושוקי דוד, במופעים על הורות ונשיות. ההכנסות מרכישת הכרטיסים למופע הועברו כתרומה לפרוייקט. מאות מארזי מזון וסיוע לתינוקות רעבים נתרמו באותו הערב, מארזים הכוללים תמ"ל (מזון לתינוקות), טיטולים, מוצצים ומוצרי היגיינה חיוניים.

גלי ניצן, מנהלת ונשיאת פרוייקט ״תינוקות של החיים״, הודתה לקהל בהתרגשות: "החיבוק הגדול שקיבלנו מהציבור הוא הוכחה לכך שהומור באמת יכול לשנות חיים. אנחנו נמשיך לפעול כדי שלא יהיו יותר תינוקות רעבים."
פרויקט "תינוקות של החיים" ממשיך לפעול כל השנה, וכל תרומה מסייעת להעניק התחלה הוגנת יותר לאלה שזקוקים לה ביותר.

הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: תינוקות של החיים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן