מבזקים
20 אלף מקומות ויותר ממיליארד שקל: הארנה L2 בלוד יצאה למכרז "אתה מת היום": הוויכוח בחוף פולג בנתניה שהסתיים בדקירת קטין נטע ברזילי מגיעה לאופקים: כל הפרטים על פסטיבל בירת הגיבורים אשקלון מרחיבה את התוכנית שנועדה לחזק את השפה של ילדי הגנים העיר העתיקה בבאר שבע הופכת למסיבה: שני לילות של מוזיקה, אוכל ואלכוהול – בחינם תל אביב: מאגר תת-קרקעי חדש נועד לצמצם הצפות בחורף מכיתה א' ועד ו': 144 תלמידים חזרו ללימודים בתלמוד התורה באור יהודה פריצה לבית קפה בתל אביב בראש השנה: 700 שקל נגנבו, תושב רמת גן נאשם מהסביבה ועד החינוך: הערב שבו תושבי אופקים ינסו להשפיע על העיר אחרי יום כיפור זה מתחיל: שוק ארבעת המינים ייפתח באשקלון גבעתיים מקלה על הנהגים: תו זמני, פחות מסמכים והארכת תוקף "פעוטון עצים" נפתח בראש העין: אלה השתילים שעתידים להפוך ליער עירוני לא רק מדים: 12 צעירים מאופקים בדרך לשירות התנדבותי בבסיס אורים השכונה החדשה באור יהודה מתמלאת – וזה מה שהתושבים ביקשו לדעת שישה מרעומים וציוד צבאי החשוד כגנוב מצה"ל אותרו ביער להב אל תוציאו גזם: ההנחיות המיוחדות לתושבי אשקלון לקראת יום הכיפורים חברת הכנסת לשעבר אסתרינה טרטמן, ילידת ירושלים, הלכה לעולמה בגיל 68 הגרר חזר לבני עי״ש: שוטרי קריית מלאכי עצרו חשוד לפני גניבת שני רכבים נוספים נעדר בסיכון מגדרה: יצחק חודרה בן ה־45 לא נראה מאז 9 בספטמבר עד 10,000 שקל ליוזמה: קריית מלאכי מחפשת רעיונות שיחברו עוד בני נוער לפעילות

מאות משתתפים מהעולם יגיעו ל"מצעד העמים" בבאר שבע

האירוע ייפתח בטקס מרכזי שייערך בשעות 11:00–13:30 באולם 'קדמא' (רחוב אבוחצירא 3, באר שבע), ולאחריו יתקיימו רבי־שיח עם שורדי שואה, שורדי מתקפת 7 באוקטובר, נציגים מהתפוצות ומוזמנים נוספים – כולם יחשפו את סיפוריהם האישיים ויביאו עדות חיה על חוסן, זיכרון ותקווה.

אירוע בינלאומי של סולידריות עם מדינת ישראל והעם היהודי ביום רביעי, 14.5.2025, תארח העיר באר שבע בגאווה את מצעד העמים הבינלאומי – אירוע של סולידריות והזדהות עם שורדי השואה ונפגעי מתקפת הטרור מיום 7 באוקטובר 2023.

האירוע הוא יוזמה בינלאומית של תנועת March of Life, המובילה זו השנה השלישית את המצעד בשיתוף עיריית באר שבע. התנועה פועלת לקידום זיכרון השואה, וחיזוק התמיכה הבין־לאומית במדינת ישראל.

האירוע ייפתח בטקס מרכזי שייערך בשעות 11:00–13:30 באולם 'קדמא' (רחוב אבוחצירא 3, באר שבע), ולאחריו יתקיימו רבי־שיח עם שורדי שואה, שורדי מתקפת 7 באוקטובר, נציגים מהתפוצות ומוזמנים נוספים – כולם יחשפו את סיפוריהם האישיים ויביאו עדות חיה על חוסן, זיכרון ותקווה.

בשעה 17:30 תתקיים במתחם האגם שבפארק נחל באר שבע צעידת הזדהות חגיגית, כחלק ממרוץ הלילה של באר שבע, בהשתתפות אורחים מהארץ ומהעולם – כהבעת תמיכה בעם בישראל. האירוע יתקיים במעמד ראש העיר באר שבע, רוביק דנילוביץ'.

הציבור מוזמן!

הצטרפו לחדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארגון מצעד העמים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן
דילוג לתוכן