שורת מנהלים ואנשי עסקים ביקרו בסוף השבוע בקריית המודיעין החדשה המוקמת בליקית ליד באר שבע, כאורחים של עמותת ״ישראל למען הנגב״. את הסיור ארגן משרד היח״צ ״צבי תקשורת״ מבאר שבע.
אורחי הסיור בראשותה של המארחת הד״ר אסתר לוצאטו, יו״ר עמותת ״ישראל למען הנגב״, שמעו מנציג חברת ההקמה ״שיכון ובינוי״ את הפרטים על עיר המודיעין שהולכת ומוקמת בליקית, ואשר בה ישרתו מעל 14 אלף אנשי צבא קבע וחובה. הקריה החדשה תהווה מנוף עצום לפיתוח באר שבע והנגב.
המאבק להעתקת מערכת המודיעין לנגב נמשך כמעט שנתיים וכלל מאבקים בתקשורת, הפגנות ולבסוף עתירה לבג״ץ של עו״ד אהוד ערב ממשרד ״כהן ערב״, שהוביל למהפך בעמדת מערכת הבטחון.
הד״ר לוצאטו הסבירה את מטרת הסיורים בקריה: ״אנחנו עם היד על הדופק, עוקבים אחרי כל התפתחות ומוודאים שכל צעד בדרך יוביל להצלחת קריית המודיעין.״
◼️ הצטרפו לחדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









