מבזקים
ראש העין עולה שלב במאבק: העירייה החלה לאסוף נתונים נגד תחנת הכוח המתוכננת מעבר החציה לא מספיק בטוח: עשרות נפגעים באשדוד, אשקלון וחולון בשנה אחת חוצים כחוק ונפגעים: מה קורה במעברי החציה בירושלים, נתניה וכפר סבא? המקום שאמור להגן עליכם הפך למסוכן: הנתונים המדאיגים מתל אביב, פתח תקווה ובת ים לא רק ארנונה: אור יהודה מחפשת איך להפוך נכסים עירוניים לכסף לתושבים במקום שבו מצילים חיים מדי יום: תחנת האחיות בסורוקה הוקדשה למשפחה שנרצחה ב – 7 באוקטובר ילדה מקריית גת כבשה את הבמה: מאיה נעים זכתה במקום הראשון בתחרות "הנואם הצעיר" השותפות שמעצבת את העתיד של רמלה: העירייה וקק"ל מתכננות את השלב הבא בלי סופר ובלי תסריט: 15 משפחות מלוד כתבו יחד ספר אחד רגע של כבוד בנס ציונה: ניצולות שואה זכו ליום פינוק מיוחד בכי מתוך גן נעול בלילה הוביל לתגלית מטרידה: ילדה בת 4 חולצה במהלך מבצע משטרתי סמוך לבאר שבע מאיפור ועד החייאה: עשרות נשים באור יהודה יוצאות להכשרות שיכולות לשנות חיים רוב הסרטים לא יגיעו לבתי הקולנוע: פסטיבל ירושלים חושף את התוכנית הבינלאומית מהנאום ברמאללה לחדר החקירות בשומרון: ח"כ לשעבר נעצר בחשד להסתה לטרור החניכים בירושלים החליטו להנציח את ענר שפירא – וגייסו עשרות אלפי שקלים בעצמם בלי מתווכים ובלי רשתות: כך עשויה להשתנות הדרך שבה נקנה פירות וירקות לא מרכז קליטה של פעם: קריית מלאכי מתכננת כפר עולים עם אולפן, קהילה ו – WEWORK מהכיתה למשבר האנרגיה: בני הנוער בירושלים ילמדו לפתח פתרונות לעיר ירוקה יותר ילדים, הורים וסבים נפגשו בגינה אחת ברמלה – וזה הרבה יותר משתילה שדרות משנה תפקיד: מהחזית הביטחונית למעבדת החדשנות של ישראל
משתתפות בקורס מקצועי באור יהודה במהלך שיעור מעשי בתחומי העזרה הראשונה והאיפור

מאיפור ועד החייאה: עשרות נשים באור יהודה יוצאות להכשרות שיכולות לשנות חיים

עיריית אור יהודה פתחה קורסים מסובסדים בתחומי העזרה הראשונה והאיפור המקצועי. המשתתפות יקבלו תעודות הסמכה וכלים שיכולים לסייע הן בשעת חירום והן בהשתלבות בשוק העבודה
משתתפות בקורס מקצועי באור יהודה במהלך שיעור מעשי בתחומי העזרה הראשונה והאיפור

עיריית אור יהודה ממשיכה להרחיב את אפשרויות ההכשרה וההתפתחות האישית עבור תושבות העיר, ובימים האחרונים פתחה שני קורסים מסובסדים המשלבים ידע מעשי, הכשרה מקצועית וכלים שיכולים לסייע הן בחיי היומיום והן בקידום תעסוקתי.

היוזמה, שמובלת על ידי העירייה באמצעות סגן ראש העיר שלמה זלמן סיונוב, נועדה להנגיש לתושבות העיר הכשרות מקצועיות איכותיות בקרבת הבית ובעלות מסובסדת.

במסגרת התוכנית נפתח קורס מגישות עזרה ראשונה בהשתתפות 22 נשים. הקורס מועבר על ידי מדריכים מקצועיים של מגן דוד אדום וכולל 11 מפגשים בני שלוש שעות כל אחד. במהלך ההכשרה לומדות המשתתפות כיצד להתמודד עם מגוון מצבי חירום רפואיים, בהם החייאה, אירועי לב, שבץ מוחי, תגובות אלרגיות, כוויות, שברים, פרכוסים ופגיעות נוספות.

בסיום הקורס יקבלו המשתתפות תעודת מגישת עזרה ראשונה מטעם מד"א, שתאפשר להן ליישם את הידע שרכשו בסביבתן האישית, המשפחתית והקהילתית.

במקביל נפתח מחזור נוסף של קורס איפור מקצועי לנשים, בהשתתפות 20 תושבות העיר. הקורס מתקיים במרכז "מענה" ומועבר על ידי בית הספר של רחלי בר. במהלך 13 מפגשים רוכשות המשתתפות ידע מקצועי ומיומנויות בתחום האיפור, ובסיומו יקבלו תעודת גמר שתאפשר להן להשתלב בתחום היופי והטיפוח.

בעירייה מציינים כי מדובר בחלק ממדיניות רחבה שנועדה לאפשר לתושבים ולתושבות לרכוש מקצוע, להעשיר את הידע האישי ולהגדיל את אפשרויות התעסוקה וההתפתחות הכלכלית.

ראש העיר, ליאת שוחט, אמרה: "העירייה ממשיכה לפעול למען תושבי אור יהודה במטרה להעניק להם כלים מקצועיים להתפתחות כלכלית ולהגשמת מטרותיהם. אנו מאמינים כי השקעה בהכשרות מקצועיות ובפיתוח אישי היא מנוע משמעותי לצמיחה ולהעצמה. אני מודה לסגני, שלמה זלמן סיונוב, ולכל השותפים לעשייה, ומאחלת למשתתפות הצלחה רבה בדרכן החדשה".


◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

דילוג לתוכן