מבזקים
עלייה נוספת: אלה מחירי הדלק לחודש ספטמבר 2026 גאווה אשדודית: איליה סמירין הוכתר לאלוף ישראל בשח בזק בתום דרמה גדולה רחובות: רחוב מנוחה ונחלה ייחסם הלילה בשני הכיוונים – אלה השעות והשינויים חשד חמור ביהודה ושומרון: פעיל זר נעצר בחשד להטרדה מינית של ילד בן 10 סמוך לאשקלון: קוף אותר מוחזק בכלוב בבית פרטי – החשוד נעצר ההתפתחות בתאונה הקטלנית סמוך לאופקים: תושב רהט נעצר בחשד למעורבות מאות חיפשו בלילה ביהודה ושומרון שני אחים בני 3 ו – 7 – הם נמצאו ישנים מתחת לעץ מגיעים לטדי או לארנה בירושלים? מה – 1 בספטמבר החניון הופך לכחול לבן תאונה קשה בראש העין: בן 20 התנגש עם רכבו בעמוד – הורדם והונשם פועל נפצע באתר בנייה בבאר יעקב – לאחר שמרזב ברזל נפל על ראשו לילה של אלימות ביפו וברהט: גבר נורה למוות, שני צעירים נפצעו קשה שריפה בדירה בלוד: ארבעה לכודים חולצו מהמבנה תושב קריית גת נעצר בחשד לשוד אלים: חנק בן 66 ואיים להרוג אותו בגלל טלפון הדיירים היו בבית: חשוד פרץ לדירה בתל אביב – ונרדם להם על הספה נתפס באשדוד: נהג ללא רישיון, בדיקה חיובית למריחואנה – וכ – 1.5 ק״ג חומרים החשודים כסמים הלילה, בכביש 4 סמוך למחלף מסובים: רוכב אופנוע נפצע בתאונה עצמית אשדוד: רוכב אופנוע נפצע בתאונה בשדרות הרצל לראשונה במזכרת בתיה: גרעין של 7 בנות שירות לאומי יפעל בחינוך ובקהילה תחזית מזג האוויר לימים הקרובים: ירידה בטמפרטורות, אזהרה על ים מסוכן לרחצה ועומסי חום בית שמש: גבר כבן 60 נפצע קשה באירוע אלימות ברחוב בני דן

מאמאנט אשקלון כובשת את טורניר 'הכתר השביעי'

קבוצת אטאקה זכתה במקום ה-2 במסלול 'יורשות העצר' התחתון; קבוצת פנתרות הגיעה גם היא למקום ה-2 במסלול 'בית המלוכה' האמצעי וקבוצת כרמים זכתה גם כן במקום ה-2 במסלול 'היהלום שבכתר' העליון.  

3 קבוצות מליגת מאמאנט אשקלון לקחו את המקומות השניים בכל אחד מרמות הטורניר בשבוע שעבר התקיים בירושלים טורניר הכדורשת 'הכתר השביעי', טורניר כדורשת בינלאומי בו השתתפו 40 קבוצות מהארץ והעולם. אשקלון הגיעה לתחרות עם נציגות מכובדת של 8 קבוצות מתחרות: אטאקה, פנתרות, כרמים, קוברה, הרצוג, נוף ים, בית יחזקאל וקוקטייל. במשך שלושת ימי הטורניר הגיעו 3 קבוצות מאשקלון לשלבי הגמר.

קבוצת אטאקה זכתה במקום ה-2 במסלול 'יורשות העצר' התחתון; קבוצת פנתרות הגיעה גם היא למקום ה-2 במסלול 'בית המלוכה' האמצעי וקבוצת כרמים זכתה גם כן במקום ה-2 במסלול 'היהלום שבכתר' העליון.

מאמאנט היא ליגת כדורשת ייחודית לאימהות, המאפשרת לאימהות לשלב פעילות ספורטיבית בחייהן. השחקניות מייצגות את בתי הספר של ילדיהן ומהוות דוגמא אישית וגאוות יחידה למשפחותיהן ולעיר כולה. עיריית אשקלון, באמצעות מחלקת הספורט, מקדמת את ליגת מאמאנט ומסייעת לה רבות על ידי הקצאת אולמות ברחבי העיר לאימונים ומשחקים.

 ראש העיר, תומר גלאם: "ישר כוח לספורטאיות מאמאנט אשקלון על ההישגים המרשימים בטורניר הבינלאומי. אני מלא גאווה בנשים המדהימות המוכיחות שניתן לשלב ספורט, קהילה, מנהיגות ומשפחה בצורה מנצחת. נמשיך לתמוך בליגת מאמאנט ולקדם את הספורט הנשי באשקלון."

 יו"ר מאמאנט אשקלון, אדווה אסולין: "מאמאנט אשקלון היא הרבה יותר מליגה – היא בית של עוצמה נשית, קהילה תומכת וחיבור אמיתי דרך אהבת המשחק. בכל מסירה והנחתה, אנחנו מוכיחות שעבורנו השמיים הם הגבול! אני גאה להוביל את הקהילה המיוחדת הזו, שבה חברות, ספורט והעצמה נשית משתלבים יחד ויוצרים דרך חיים. בזכות שיתוף הפעולה ההדוק עם עיריית אשקלון ומחלקת הספורט,  ועמותת קיד עם עתיד התומכת בפרוייקט, אנו זוכות למסגרת מקצועית, ערכית ומעצימה, שמקדמת את הספורט הנשי בעיר ומחזקת את הקהילה כולה."

 הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות אשקלון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן
דילוג לתוכן