מבזקים
לתושבי רמלה, לוד ובאר יעקב: כנס מיוחד בנושא שינויים ברישום הפלילי והמשטרתי מדאיג: תושב הרשות הפלסטינית חצה את גדר ההפרדה – פרץ לרכב וגנב אותו מלב העיר רחובות בשורה לתושבי באר יעקב: העירייה גוזמת – ואת הסכך לסוכה אפשר לקחת בחינם סוכל ניסיון גניבת רכב: שוטרי קריית מלאכי עצרו במחסום חיזמא שוהה בלתי חוקי אשדוד: צעיר כבן 20 נדקר ברחוב שלמה בן יוסף נעדר בסיכון אותר כשהוא בריא ושלם יהודה אבידן הודיע: הילולת מרן הרב עובדיה יוסף זצ״ל בבנייני האומה בוטלה פינוי־בינוי גדול בבאר שבע מתקדם לתכנון: כ־400 דירות במקום 64 לקראת יום כיפור: הנחיות מד״א לצום בטוח, לרכיבה על אופניים ולמצבי חירום שינוי במיחזור הנייר במודיעין: המכלים הכחולים עוברים מהבניינים לעמדות ברחבי העיר שלושה שבועות של חסימות ברחוב יהלום במודיעין: גם הגישה לחניוני הבניינים תיחסם שוק ארבעת המינים ייפתח ביבנה לקראת סוכות – הכניסה חופשית שבוע של חסימות ברחובות: עבודות הקו הכחול ישבשו את התנועה בלילות עד יום חמישי נוסעים מנתניה לכיוון השומרון? כביש 557 ייסגר מחר לסירוגין תושב ראשון לציון נעדר בסיכון – נראה לאחרונה בכפר סבא פרשת פרינוק: תושב באר שבע נאשם שהרעיל מחיות תינוקות בירושלים – שתי צנצנות מורעלות נוספות אותרו 22 חשודים נעצרו בערערה בנגב – M-16, אקדח ונשק מאולתר נתפסו הורשע בהברחת נשק מירדן – וכעת המדינה דורשת מתושב הנגב לשלם 105 אלף שקל על פינויו במסוק תושבי באר שבע ואילת בדרך לכתב אישום בפרשת רשת בינלאומית לסחר בנשים מנעול נפרץ ומנתק נסגר במכוון: שיבושי חשמל במיתר וביישובי הסביבה

מבצע הלבשה למתקני איסוף הקרטונים בקריית אונו

הקרטוניות החדשות מצוידות בהנחיות ברורות לשימוש נכון: מכניסים רק אריזות קרטון, לא משליכים פסולת אחרת, כמו שקיות או ניילונים. המהלך התבצע בשיתוף פעולה הדוק בין מחלקת איכות הסביבה למחלקת התברואה, תוך שימת דגש על עיצוב מזמין וידידותי לעין.

בקריית אונו עושים צעד נוסף לעידוד השמירה על הסביבה עם הלבשת מתקני איסוף הקרטונים בעיצוב ירוק ומזמין ברחבי העיר. המתקנים, המיועדים לאריזות קרטון בלבד, מעוצבים כך שימשכו את תשומת הלב של התושבים ויעודדו אותם לקחת חלק פעיל במאמץ המחזור העירוני.

ראש העיר, מיכל רוזנשיין: "קריית אונו היא עיר מובילה בקיימות ובשמירה על הסביבה, אני קוראת לכולם להפריד ולמחזר, ולהוביל יחד עיר ירוקה ונקייה יותר."הקרטוניות החדשות מצוידות בהנחיות ברורות לשימוש נכון: מכניסים רק אריזות קרטון, לא משליכים פסולת אחרת, כמו שקיות או ניילונים".

המהלך התבצע בשיתוף פעולה הדוק בין מחלקת איכות הסביבה למחלקת התברואה, תוך שימת דגש על עיצוב מזמין וידידותי לעין.

סגן ראש העיר המחזיק בתיק איכות הסביבה, רון מלכה: "אנחנו גאים להוביל כל העת יוזמות סביבתיות ולראות את שיתוף הפעולה הפורה של התושבים. תודה לצוות עובדי המחלקה לאיכות הסביבה והמנהל אהרון צ'קורל."

תושבי קריית אונו מוזמנים לקחת חלק פעיל במהלך המחזור העירוני ולהשתמש במיכלי איסוף הקרטון הנמצאים בקרבתם. כך נוכל לשמור על עיר נקייה יותר ולתרום לעולם ירוק יותר.

◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית קריית אונו

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית אונו

לחצו כאן
דילוג לתוכן