במסגרת המאמץ המתמשך להידוק המשילות ואכיפת החוק בדרום, פעלו לאורך סוף השבוע האחרון כוחות גדולים של משטרת ישראל ומשמר הגבול בכפר תראבין. הפעילות, שנערכה תחת השם מבצע "סדר חדש", כללה שילוב כוחות של שוטרי המחוז הדרומי, לוחמי יחידות סה"ר ויואב, לוחמי המשמר הלאומי של מג"ב וסיירת האופנועים הארצית של אגף התנועה.
במהלך הלילה, בפעילות ממוקדת של כוחות מיוחדים, נעצרו שני חשודים המעורבים על פי החשד באירועי הצתות. השניים הועברו לחקירה, ועל פרטיה הוטל צו איסור פרסום גורף על ידי בית משפט השלום בבאר שבע, האוסר על פרסום כל פרט מזהה על החשודים או על הליכי החקירה. בנוסף אליהם, נעצרו שני חשודים נוספים בחשד למעורבות בהפרות סדר במרחב.
הפעילות המבצעית הקיפה גם את תחום הסדר הציבורי והבטיחות בדרכים:
-
תפיסת נשק: הבוקר, במהלך סריקות בשטח פתוח בכפר, איתרו לוחמי המשמר הלאומי אקדח ומחסניות.
-
אכיפת תנועה: סיירת האופנועים הארצית רשמה לאורך סוף השבוע 110 דוחות תנועה בגין עבירות שונות שבוצעו באזור.
מהמשטרה נמסר כי הכוחות ממשיכים לפעול בכפר תראבין בפריסה מבצעית רחבה. המבצע ממוקד במיגור אחזקת אמצעי לחימה בלתי חוקיים, מניעת אלימות וטיפול בהפרות סדר, מתוך מטרה מוצהרת לשמור על ביטחון הציבור ולבסס את שלטון החוק באזור.
◼️ חדשות הנגב – באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות רהט והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









