מבזקים
שתי מדליות אירופה, עיר אחת: שדרות חוגגת הישג כפול בזירה הבינלאומית בדרך לבחירות: ראשת שוהם הודיעה שתגיע לכל חוג בית פוליטי ביישוב בגיל 40 בלבד: אלוף-משנה נתנאל (נתי) לסרי הלך לעולמו לאחר מאבק במחלה קשה ראשוני: צו סגירה מנהלי לעסק מחולון; חקירה נפתחה נגד הבעלים, תושב גני תקווה "שלושים שנה עברו – ואנחנו עדיין באותה מלחמת תרבות": חברת מועצת רמת השרון עלתה לבמת המחאה תאונה קשה בראש העין: רוכב אופניים חשמליים נפגע מאוטובוס ברחוב שבזי ליל דמים בחולון: גבר בן 40 נדקר בשדרות ירושלים ומצבו בינוני תאונה עצמית באור יהודה: רוכב אופנוע נפצע באורח בינוני בדרך לוד תושבי באר שבע, גם אתם הרחתם ריח שרוף? – זו הסיבה הלילה: גבר בן 47 נפצע באורח בינוני באירוע אלימות בלוד גם הבוקר: אירוע אלימות ברחוב הרצל ברמלה עולים לכיתה ד' ורוצים לשחק בליגה? מ.כ אור יהודה משיקה את ימי המיון לשנתון 2017 פסטיבל מרידיאנו אשדוד: מופעי היום, 14.6 הצדעה ללוחמים באשדוד: מופעי ענק באמפי ב-50 שקלים בלבד למילואימניקים וכוחות הביטחון אשדוד: תקפה את בן משפחתה עם מכסה פח אשפה, שוחררה בצו הרחקה – וחזרה לאיים באותו הערב סטייל, בריאות וצניעות לכל מידה: מותג SUNWAY משיק את קולקציית בגדי הים לקיץ 2026 דרמה באתרי הבנייה בבאר שבע: שב"חים הסתתרו בתעלת ביוב; צווי סגירה לחברות קבלניות פסטיבל ECOFEST אילת 2026 יוצא לדרך עם שבוע של קיימות, אופנה וקולינריה דרמה בירושלים: פעוט כבן שנתיים וחצי ננעל ברכב מונע בשכונת קריית היובל פתח תקווה: פעוט ננעל ברכב בשגגה וחולץ על ידי מתנדבי ידידים

מגיע לה: אסנת שובל נבחרה לסגנית מנהל אגף התיירות בעיריית אשקלון

אסנת שובל: "במשך כל 31 שנות עבודתי בעיריית אשקלון השקעתי רבות בתחומים עליהם אני ממונה מתוך תחושת שליחות ואמונה בקהילת העיר אשקלון"

ועדת המכרזים של עיריית אשקלון בחרה פה אחד באסנת שובל לתפקיד סגנית מנהל אגף התיירות באגף תנו״ס. שובל, תושבת העיר, שימשה עד כה כמנהלת מחלקת פרויקטים ואירועים עירוניים במינהל משאבי אנוש בעירייה.

שובל, בעלת ותק של 31 שנים בעירייה, היא בעלת תואר ראשון במינהל ומדיניות ציבורית אותו סיימה בהצטיינות, הוכשרה כדירקטורית וסיימה לימודי פיתוח והכשרת מנהלים בכירים במכללת ספיר.

במסגרת תפקידה החדש, תהיה שובל אחראית על קידום ופיתוח תחום התיירות ואירועי התיירות בעיר אשקלון, ייזום והובלת פרויקטים בתחום, שיווק ופרסום העיר כיעד תיירותי. בנוסף, תהיה אחראית על ניהול נושא המשפחות השכולות, חיילי מערכות ישראל והנצחתם.

ראש העיר, תומר גלאם: "אני מברך את אסנת שובל על בחירתה לתפקיד סגנית מנהל אגף התיירות. שובל מביאה עמה ניסיון עשיר של למעלה משלושה עשורים בעירייה, וחזון לקידום התיירות בעירנו. אני משוכנע כי נוכל להצעיד את אשקלון להיות יעד תיירותי מוביל."

משנה לראש העיר וממונה על התיירות, לילי קידר: ״אני מברכת את אסנת שובל על זכייתה בתפקיד סגנית מנהל אגף התיירות ומאחלת לה הצלחה רבה. בטוחה שאסנת תביא לידי ביטוי את יכולותיה וכישוריה לקידום התיירות על רבדיה בעיר. ברצוני להודות לראש העיר תומר גלאם, על ההכרה בצורך לקדם את תחום התיירות ולחשוף את העיר אשקלון, על אתריה ההסטוריים והאוצרות הגלומים בה לתיירות פנים וחוץ ולמען תושבי העיר״.

אסנת שובל: "אני מודה לחברי הוועדה על האמון בי ועל בחירתי לסגנית מנהל האגף. אני עובדת בעיריית אשקלון כ-31 שנה, צמחתי והתפתחתי ברשות. במשך כל שנות עבודתי בעיריית אשקלון השקעתי רבות בתחומים עליהם אני ממונה מתוך תחושת שליחות ואמונה בקהילת העיר אשקלון. הצטיידתי בכלים רבים ובניסיון רב שהכשירו אותי לתפקיד זה. אמשיך לקדם ולהוביל את האגף להישגים למען תושבי העיר בעשייה וחשיבה משותפת על פי חזונו של ראש העיר, תומר גלאם, ובתמיכתה של המשנה לראש העיר הממונה על התיירות לילי קידר וסגנית ראש מינהל חינוך ותנו"ס, דפנה עמירה-ביטון."

◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אשקלון

דילוג לתוכן