מבזקים
18 לכודים חולצו משריפה בבניין מגורים בלוד; 15 נפגעו קל חילוץ דרמטי באזור ים המלח: מטייל שנפצע בנחל אוג פונה במסוק חשד לעבירות מין חמורות בירושלים: שני חשודים נעצרו חצי שעה מסוכנת בחופים: 4 טבעו ברחבי הארץ, בהם 3 נערים משרד הבריאות מזהיר: לא לרחוץ בחוף אכדיה דרום בהרצליה התחזית האסטרולוגית של עוזי הכוהן – מה צפוי לכם בשבוע הקרוב? זמני כניסת ויציאת שבת: פרשת בהעלותך (29-30 במאי 2026) תאונה עצמית בדימונה: רוכב אופנוע נפצע במצב בינוני בשדרות יגאל אלון בכביש החדש של עיר היין באשקלון: חמישה נפגעים, בהם גבר ונערה במצב בינוני "מחכה להצטרף אליכם חזרה": האזינו למסר המרגש של מח"ט 401 הפצוע ללוחמיו בשטח סיוע באיתור נעדרת: שירה משה זדה בת ה-14 מירושלים נעלמה שריפה פרצה על גג בניין מגורים ברחוב אברהם שפירא באשדוד פנים חדשות בעירייה: גיתית בוטרה משדרות מונתה לדוברת עיריית חולון "האלימות חצתה קווים אדומים": שביתת אזהרה בתיכון בנס ציונה בעקבות איומים על חיי מורה חשד להצתה בירושלים: צעירה חולצה מדירה בוערת במצב אנוש הנער מקריית גת שרוצה לשנות עולם – וזכה להכרה מחוזית מאות הגיעו ליריד התעסוקה בראש העין – ופתחו דלת להזדמנות חדשה דור העתיד של התעופה צבע את קריית גת – וזה רק הצעד הראשון ההמצאה מראש העין שהגיעה לגמר: תלמידי גוונים זכו במקום השני בארץ הגננת מאשקלון שנגעה בלבבות – וזכתה בפרס “גננת המאה”

מהם השיקולים המרכזיים שיש לקחת בחשבון בעת חלוקת הרכוש בהליך גירושין?

מהם השיקולים המרכזיים שיש לקחת בחשבון בעת חלוקת הרכוש בהליך גירושין? כיצד שערוך אקטוארי חשבונאי יכול להשפיע על חלוקת הרכוש?

מהם השיקולים המרכזיים שיש לקחת בחשבון בעת חלוקת הרכוש בהליך גירושין?

החלטת בית המשפט בנוגע לחלוקת רכוש בהליך גירושין, מבוססת על שיקולים שונים. כל החלטה המתקבלת בתהליך זה עשויה להשפיע מאוד על אורח החיים של בני הזוג בשנים הקרובות.

ערן בוכריס רואה חשבון וליווי עסקי כלכלי מתמחים באיזון משאבים אקטוארי במסגרת הליך גירושין תוך מתן שירותים מקצועיים ללא פשרות, מתוך ידע וניסיון עשיר.

במסגרת הליך גירושין, שני הצדדים מתמודדים עם סוגיות שונות אותם הם הגיעו לפתור, כגון אפוטרופסות, מזונות, זמני שהות ועוד. אחד הנושאים שקשה במיוחד להגיע איתו להסכמה הוא נושא חלוקת הרכוש ואיזון משאבים. בני זוג שהיו נשואים מספר שנים, צברו יחדיו רכוש משותף רב, במיוחד כשיש להם גם ילדים משותפים, ולכן קשה מאוד להחליט מה שייך למי.

על פי "חוק יחסי ממון", ברירת המחדל של חלוקת רכוש בגירושין היא איזון משאבים, כלומר לנסות לחלק שווה בשווה עד כמה שניתן. עם זאת, בני זוג יכולים לחתום על הסכם חלוקת רכוש, שיאפשר להם להתחלק ברכוש המשותף על פי רצונם.

כיום, זוגות רבים בוחרים בהליך גישור הכולל איזון משאבים ושערוך אקטוארי של נכסים פנסיונים במסגרת חלוקת הרכוש המשותף שנצבר בנישואין

כיצד שערוך אקטוארי חשבונאי יכול להשפיע על חלוקת הרכוש?

בדיקת איזון משאבים ושערוך אקטוארי הנה ניתוח ותחשיב של חלוקת הרכוש שצברו הבעל והאישה לאורך השנים. ברוב המקרים הסכם זה מסדיר לגמרי את ההיבטים הכספיים של הליך הגירושין ומסייע גם במניעת מאבקי כוח, סכסוכים ועוגמת נפש רבה לשני הצדדים בהסכם. ובכך חוסך זמן וכסף!

צרו קשר עוד היום לקבלת שערוך אקטוארי לאיזון משאבים במסגרת הליך גישור או משפטי של חלוקת הרכוש המשותף בצורה שקופה ומקצועית!

לפרטים נוספים וקביעת פגישה בנושא עם ערן בוכריס רואה חשבון וליווי עסקי כלכלי התקשרו ל- 054-5736880 | 08-9156032

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן