מבזקים
תועד מהאוויר: נהג מרהט חצה קו הפרדה רצוף ונעצר בכביש 31 נתב״ג: חניוני כרם ופרדס מלאים, עומסים צפויים גם בסוף השבוע תלמידי “אופק” ברמלה הפכו שיעור מתמטיקה לעפיפוני זיכרון תל אביב: רוכבי סורון נעצרו אחרי רכיבה פראית בין מתרחצים בחוף גורדון באר שבע: כתב אישום נגד תושב עזה שהחזיק את גופת אורון שאול ז״ל עבור חמאס רמלה נפרדת מראש העיר לשעבר: היום ייערכו טקס הפרידה והלוויה של משה פרץ ראשון לציון ומודיעין: רכבת ישראל מוסיפה רכבות בשעות השיא הכבשים שנגנבו ממכון המחקר אותרו בנגב: שלושה נאשמים בפרשה שמטלטלת את המכון הוולקני פיצוץ קטלני בנתיבי איילון: אישה נהרגה ברכב סמוך למחלף חולון – התפתחות באר שבע: צו איסור פרסום הוטל על חקירת פיצוץ הרכב יבנה מצדיעה למילואימניקים: שלטי חוצות וערב הוקרה למשפחות שנושאות בנטל אשקלון צעדה עם ידידי ישראל: מצעד העמים התקיים בעיר אשקלון מגבירה אכיפה: טרקטורונים וכלים חשמליים על הכוונת בת ים לפני שנת ה – 100: תלמידי כיתות ט׳ הציגו פתרונות לעיר של המחר אופקים פותחת דלת להייטק: מחזור נוסף בקורס QA יצא לדרך אשקלון: שיקום חוף בר כוכבא נכנס לשלב חדש גבעתיים חוגגת גאווה: עשרות אירועים, כנס הורות גאה ופעילויות למשפחות ישיבה תיכונית חדשה תיפתח בכפר תפוח מפכ״ל המשטרה באילת: “מרחב ייחודי שאין דומה לו בישראל” מחדל המים בערבה: פעילות תחזוקה לקידוחים בירדן בוטלה ברגע האחרון

מהפכת הענק של אריאל: מרכז מסחרי חדש משנה את כללי המשחק בשומרון

בשורה לכלכלה המקומית בשומרון: עיריית אריאל אישרה הקמת מרכז מסחרי חדש באזור התעשייה אריאל מערב שצפוי לעצב מחדש את הכניסה לעיר ולאזור כולו

השבוע נתנה עיריית אריאל היתר בניה לפרויקט בניית מרכז מסחרי חדש, שצפוי לעצב מחדש את הכניסה לעיר ולאזור כולו. המתחם המסחרי החדש ישתרע על שטח של כ-11,000 מ"ר- היקף שהופך אותו לאחד המרכזים המסחריים הגדולים ביהודה ושומרון ויכלול שחקניות ארציות מובילות שיתחרו על כיס הצרכן: חנות דגל ענקית של רשת יוחננוף בשטח של כ-4,500 מ"ר, שגודלה ממצב אותה כאחת החנויות הגדולות של הרשת בארץ, סניף ראשון ומרכזי של רשת הפארם המובילה סופר-פארם בעיר אריאל, וכן סניף של רשת המאפיות הארצית שבולת השרון, לצד שטחי מסחר, בילוי ושירותים נוספים.

בנוסף למסחר, הפרויקט כולל תכנון רב-מימדי, ובשילוב עם הצרכים הלוגיסטיים הגוברים באזור, הוא יכלול מאות מקומות חניה וכן שטחים ייעודיים לתעשייה קלה ולוגיסטיקה, מה שצפוי לחזק משמעותית את בסיס הארנונה לעסקים של העירייה.

ראש העיר אריאל, יאיר שטבון, מסר: "היתר הבנייה לפרויקט הדגל הזה הוא אבן דרך קריטית וחדשות מצוינות לכלכלה האזורית. אנו ממשיכים לדחוף קדימה ולפתח את אריאל, בירת השומרון, בדגש מובהק על יצירת מקומות תעסוקה איכותיים, מסחר ותעשייה. פרויקט זה, שיביא לכאן רשתות עוגן מובילות, מבטיח את עתידה של העיר כמגנט למשקיעים וכמרכז כלכלי משגשג שישרת את כל האזור."

היקף פיתוח זה משתלב במירוץ תכנוני מואץ אותו מובילה העירייה: רק לאחרונה אישרה עיריית אריאל את תכנית המתאר המפורטת (תב"ע) "אריאל מערב" בהיקף עצום של כ-1,000 דונם. בנוסף ראש העיר יאיר שטבון הציב יעד אסטרטגי לחתימת הסכם גג היסטורי לעיר, שיאיץ את הבנייה והפיתוח לאלפי יחידות דיור חדשות שיכפילו את גודלה של העיר.


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אריאל

דילוג לתוכן