מבזקים
התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי רמת גן: תושב העיר נאשם בסחר בסמים דרך טלגרם – גם לקטינים חסימות לילה באזור אשדוד: רחוב הנפט ייסגר לכיוון דרום במסגרת עבודות בכביש 41 בן 16 נפצע בינוני באירוע אלימות בירושלים ופונה לחדר הטראומה דיווח ראשוני: פיגוע ירי סמוך לצומת יהודה ירי הבוקר ברמלה: גבר בשנות ה – 30 לחייו נפצע קשה בג'ואריש, המשטרה פתחה במצוד התפנית בפרשת העובר שהושאר בבית החולים בירושלים: המשטרה קבעה שלא בוצעה עבירה חשד לחטיפה ולתקיפה קשה של בן 17 בדרום; צעיר בשנות ה-20 נעצר אופקים רצה לזכר גיבוריה: מרוץ הגבורה השלישי יתקיים בדצמבר תרחיש של פגיעת טיל ועשרות נפגעים: תרגיל חירום נרחב בדימונה תינוק בן חצי שנה וילדה בת 8 בין הנפגעים בתאונה סמוך למחלף רמלוד דרמה בקומה ה-11: לוחמי הימ"מ גלשו מהגג וחילצו אישה שאיימה לקפוץ | תיעוד אישום: תושב חולון אנס וביצע מעשים מגונים בשתי קטינות מתחת לגיל 16 מזעזע: הגיע לתקן מכונת כביסה סמוך לירושלים – ונאשם באונס ובמעשים מגונים בת 15 מואשמת שנהגה בטרקטורון ללא רישיון וקסדה בנתיבות כתב אישום נגד בן 16 בחשד לתקיפת אדם בנמל יפו גבעתיים: בת 45 נכוותה ממים רותחים בכל חלקי גופה

מהפציעה בעזה אל החופה – חן ויובל סוגרים מעגל בסורוקה

לפני כשנה וחצי נפצע חן נעימי פציעה אנושה בעזה והובהל לבית החולים סורוקה כשהוא במצב קריטי, עם פגיעה קשה ברגליו.

לפני כשנה וחצי נפצע חן נעימי פציעה אנושה בעזה והובהל לבית החולים סורוקה כשהוא במצב קריטי, עם פגיעה קשה ברגליו. סדרת ניתוחים מורכבים – אורתופדיים ופלסטיים – שנמשכה חודשים ארוכים הציבה אתגר עצום בפני הצוות הרפואי, אך בסופו של מאבק רפואי אינטנסיבי הצליחו המנתחים לייצב את מצבו ולהציל את רגלו.

מכאן החל פרק השיקום: חודשים רבים של אשפוז, תרגול יומיומי, כאבים והתמדה בלתי מתפשרת. נעימי הפך למטופל בעל תקופת השיקום הארוכה ביותר במחלקת השיקום בסורוקה – מסע ששינה את חייו. רגע השיא קרה כשעמד וצעד לראשונה; סרטון קצר שתיעד את הרגע התפשט ברשת, הגיע לעיתונאי חנוך דאום ומשם ליובל, שהחליטה ליצור קשר. ההיכרות האקראית הפכה במהרה לסיפור אהבה.

בשבוע שעבר השניים נישאו בחתונה מרגשת במיוחד, בנוכחות אנשי סורוקה שליוו את נעימי מהרגע הראשון. ברגע סמלי במיוחד, דווקא הרגל שעברה מסע כירורגי ושיקומי כמעט בלתי נתפס – היא זו ששברה את הכוס.

אתמול שבו חן ויובל לסורוקה כדי להודות באופן אישי לצוותים שהצילו את חייו, השיבו לו את היכולת ללכת, וליוו אותו עד לרגע שבו עמד מתחת לחופה.

ד"ר יותם הינמן, מומחה לטראומה אורתופדית במערך האורתופדיה ומי שהוביל את הניתוחים ברגלו של נעימי, סיכם בהתרגשות:
"מהרגע הראשון הבנתי שהמאבק על הרגל יהיה ארוך, אבל היה ברור שיש לו את הכוח לנצח. נלחמנו להציל את הרגל בכל פרוצדורה אפשרית. לראות את חן הולך, ואז עומד תחת החופה עם האישה שאוהב – זו מתנה שאין גדולה ממנה. זה מזכיר לנו למה אנחנו עושים את מה שאנחנו עושים."

צפו 


◼️ חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות סורוקה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן
דילוג לתוכן