כבוד הרב אלימלך פירר הגיע היום (שלישי) לסיור במרכז הרפואי קפלן מקבוצת כללית, בהובלתו של מנהל בית החולים, פרופ' טריף בדר. במהלך ביקורו, נפגש כבוד הרב עם חלק ממנהלי מוקדי המצוינות והמחלקות המובילות בקפלן, שם הוצגו לו פרויקטים חדשניים ומובילים של היחידות השונות.


לאחר מכן, המשיך לסיור ביחידה לטיפול נמרץ כללי, וכן ביחידת הצנתורים, שם הציג בפניו פרופ' קובי ג'ורג' את הפעילות הענפה של המערך הקרדיולוגי ואת התוכניות להגדלת היקפו של מערך הלב בקפלן. הפרופ' בדר ביקש להודות לכבוד הרב על כך שכיבד את המרכז הרפואי קפלן בסיורו ועל שיתוף הפעולה המתנהל באופן תדיר לטובת החולים, וכבוד הרב התרשם מההצגה המעניינת של הדברים, הודה לו על פעולותיו לקידום המערכת כולה ועל הצעדת בית החולים קדימה ובירך במקביל על תוכניותיו בעתיד.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











